Αρχική Αθλητικά Αγώνες «Volvo Ocean Race»: η ομάδα Scallywag μαζί με τη Regus οδεύουν...

Αγώνες «Volvo Ocean Race»: η ομάδα Scallywag μαζί με τη Regus οδεύουν προς το Cape Town

η ομάδα Scallywag μαζί με τη Regus οδεύουν προς το Cape Town

Το Race Village, όπου θα φιλοξενηθούν τα πληρώματα, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, οι επισκέπτες και οι VIP, που θα παρακολουθήσουν τους ιστιοπλοϊκούς αγώνες Volvo Ocean Race, ανοίγει αύριο, 24 Νοεμβρίου, αυξάνοντας τον ενθουσιασμό της ομάδας της Regus που συμμετέχει σε αυτούς.

Η Regus, η εταιρία που εξειδικεύεται στην παροχή χώρων εργασίας παγκοσμίως, με πάνω από 55 κέντρα στη Νότιο Αφρική και με άλλα 3 που θα ανοίξουν τον Δεκέμβριο, είναι ένας από τους βασικούς χορηγούς της ομάδας Sun Hung Kai/Scallywag, που για πρώτη φορά αποτελεί την αντιπροσωπεία του Hong Kong στους αγώνες Volvo Ocean Race. Ο αγώνας, που θεωρείται ένας από τους πιο σκληρούς- ξεκίνησε στις 5 Νοεμβρίου από τη Λισσαβώνα για το Cape Town για τη δεύτερη διαδρομή 7000 εξαιρετικά «δύσκολων» ναυτικών μιλίων.

Το Cape Town, που φιλοξενεί τον αγώνα για 11η φορά και είναι γνωστό για το Τραπεζοειδές Όρος (Table Mountain), την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, το κρασί και την ιστιοπλοΐα, θα καλωσορίσει τους συμμετέχοντες γύρω στις 27 Νοεμβρίου.  Μαζί με τους αγώνες, έρχεται και μια οικονομική ώθηση στην οικονομία της χώρας, με την εκδήλωση του 2014 να έχει συμβάλει με περισσότερα από R540 εκατομμύρια.

Το Volvo Ocean Race, που θεσμοθετήθηκε το 1973, θεωρείται ένας από τους πλέον δύσκολους και επικίνδυνους αγώνες του αθλήματος – ταξιδεύοντας τις ομάδες για πάνω από 45.000 μίλια σε 12 πόλεις υποδοχής σε όλο τον κόσμο. Η Regus, που μοιράζεται τις αξίες του Volvo Ocean Race  για δέσμευση, ποιότητα, συντροφικότητα, επαγγελματισμό και λίγη περιπέτεια, ήταν εκεί για να υποστηρίξει την ομάδα όταν έφυγε από τη Λισαβόνα και θα το κάνει ξανά όταν φτάσει στο Κέιπ Τάουν.

Ο πεπειραμένος skipper της ομάδας Sun Hung Kai/Scallywag, David Witt, επιστρέφει μετά από 20 χρόνια με μια ισχυρή ομάδα και αποφασισμένος να κερδίσει. Κρατάει κλειστά τα χαρτιά του. «Δεν πρόκειται να κερδίσετε τον αγώνα στο πρώτο σκέλος. Κανείς δεν θα τον κερδίσει . Δεν είναι οι πρώτες 100 γιάρδες που μετράνε, είναι οι τελευταίες 100».

Λέει για την ομάδα του: «Ο  αγώνας Volvo Ocean Race είναι το αποκορύφωμα του αθλήματος. Είναι τεράστιο επίτευγμα ακόμα και το να φτάσετε στη γραμμή εκκίνησης, ας μην κερδίσετε το τρόπαιο. Θέλω να τελειώσω με τους ίδιους ανθρώπους που ξεκινάμε – θέλω να ταξιδέψουμε κάθε σκέλος μαζί. Μέσα από αυτό δημιουργούνται φιλίες και σχέσεις που θα διατηρήσετε για μια ζωή – δεν μπορείτε να το κερδίσετε αυτό με μια μπύρα στο μπαρ.»

Το κινούμενο Race Village είναι ένας νέος, αναβαθμισμένος σταθμός, που λειτουργεί ως βάση για νέες και συναρπαστικές ομάδες. Εκεί μπορείτε να γνωρίσετε την ιστορία του αγώνα, να βρεθείτε κοντά στους βασικούς παράγοντας, να απολαύσετε δραστηριότητες με την οικογένεια και τους φίλους σας. Το Race Village είναι μια εμπειρία που θα σας φέρει όσο γίνεται πιο κοντά στη δράση.

Γι όσους είναι αρκετά τυχεροί να επισκεφθούν την ομάδα της Regus, θα ζήσουν την πρόσθετη γοητεία των αγώνων μέσα στο λιμάνι, θα συναντηθούν με το πλήρωμα της Sun Hung Kai / Scallywag και θα απολαύσουν στο σαλόνι ένα ποτήρι γαλλικού κρασιού, ευγενική προσφορά των κρασιών Chateau de Berne από την Προβηγκία. Τι θα μπορούσε να είναι πιο τέλειο; ……………… Η νίκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.