Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το νέο Προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων

Το νέο Προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, όπως προέκυψε από τις Αρχαιρεσίες της 1ης Νοεμβρίου 2017, συνεδρίασε και συγκροτήθηκε σε Σώμα, ως ακολούθως:

Πρόεδρος: Γρηγόρης Τάσιος
Α΄Αντιπρόεδρος:   Μανώλης Γιαννούλης
Β΄Αντιπρόεδρος:   Άρης Σουλούνιας
Γ΄Αντιπρόεδρος:   Κωνσταντίνα Σβύνου
Γενικός Γραμματέας: Κώστας Χατζηκωνσταντίνου
Αναπληρωτής Γεν. Γραμματέας: Ευγένιος Βασιλικός
Ταμίας: Δημήτρης Πολλάλης
Έφορος Δημοσίων Σχέσεων: Άγγελος Καλλίας
Έφορος Διεθνών Σχέσεων: Αριστοτέλης Θωμόπουλος

Μέλη:
Μέριανος Κωνσταντίνος
Ξυπτερά-Λάμπρου Ευαγγελία
Τσακαλάκης Εμμανουήλ

Αναπληρωματικά Μέλη:
Κωνσταντίνος Λεβέντης
Γεράσιμος Τιμοθεάτος

Κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε σε κλίμα απόλυτης ενότητας και σύμπνοιας, προσδιορίσθηκαν οι στρατηγικοί στόχοι του νέου Προεδρείου καθώς και οι προτεραιότητες ως προς τα φλέγοντα ζητήματα του κλάδου, για την αντιμετώπιση των οποίων θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα το αμέσως επόμενο διάστημα.

Να καταστεί σαφής η αξία του κοινωνικού προφίλ που έχει ο Έλληνας ξενοδόχος, ο οποίος και συνεισφέρει σημαντικά στην κοινωνία και την εθνική οικονομία ακόμη και εν μέσω οικονομικής κρίσης και παρά τα μεγάλα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει ο κλάδος, αφού θεωρείται «η αγελάδα που συνεχώς παράγει», είναι μια από τις βασικές προτεραιότητες του νέου διοικητικού συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ), που συγκροτήθηκε σε σώμα, με επικεφαλής τον Γρηγόρη Τάσιο, πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής (PraktoreioTourism).

Σχετικές τοποθετήσεις έγιναν κατά τη διάρκεια του ετήσιου Συμβουλίου Προέδρων Πρωτοβάθμιων Ξενοδοχειακών Ενώσεων Μελών της ΠΟΞ, που έλαβε χώρα τη Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017, στη Θεσσαλονίκη, στο περιθώριο της έκθεσης Philoxenia 2017.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.