Αρχική Δήμοι Στήριξη στους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής από τον Δήμο Σαρωνικού

Στήριξη στους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής από τον Δήμο Σαρωνικού

Την έμπρακτη αλληλεγγύη της προς τους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής έδειξε η τοπική κοινωνία του Δήμου Σαρωνικού, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της Δημοτικής Αρχής.

Το πρωί της Παρασκευής 24 Νοεμβρίου, ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης, επισκέφθηκε το Δημαρχείο Μάνδρας – Ειδυλλίας, προκειμένου να παραδώσει τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης, ρούχα και κλινοσκεπάσματα, εμφιαλωμένα νερά και σχολικά βιβλία που συγκεντρώθηκαν από δημότες, φορείς και συλλόγους του Δήμου Σαρωνικού.

Τον Δήμαρχο Σαρωνικού συνόδευσαν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, κ. Σταμάτης Γκίνης και οι Αντιδήμαρχοι Καθαριότητας, κ.κ. Βασίλειος Μπούτσης και Απόστολος Αποστόλου.

«Η υλική βοήθεια που προσφέρουμε σήμερα στο Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας, εκ μέρους όλων των κατοίκων του Δήμου Σαρωνικού, είναι ένα μικρό δείγμα της αλληλεγγύης μας προς τους πληγέντες συνανθρώπους μας. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να συνεισφέρουμε στη αντιμετώπιση των συνεπειών μιας θεομηνίας, η οποία στοίχισε ανθρώπινες ζωές, αλλά και περιουσίες και κόπους μιας ολόκληρης ζωής. Η καταστροφή και οι ανάγκες στην περιοχή παραμένουν τεράστιες και δυστυχώς δεν μπορούν να καλυφθούν μόνο από την εθελοντική προσφορά των πολιτών. Παράλληλα, όμως, με τα μέτρα που επιβάλλεται να λάβει το κράτος, μπορούμε ως Τοπική Αυτοδιοίκηση και ως τοπικές κοινωνίες να προσφέρουμε ανακούφιση και κουράγιο σε όσους σήμερα υποφέρουν» δήλωσε ο Δήμαρχος Σαρωνικού.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.