Αρχική Αεροπορικά Νέα Η QATAR AIRWAYS ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΟΥ 9.61% ΤΗΣ CATHAY PACIFIC

Η QATAR AIRWAYS ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΟΥ 9.61% ΤΗΣ CATHAY PACIFIC

Η κορυφαία αεροπορική εταιρεία Qatar Airways Q.C.S.C (Qatar Airways), ανακοινώνει τη σύναψη οικονομικής συμφωνίας με την Cathay Pacific Airways Limited (Cathay Pacific) για την εξαγορά 378.188.000 μετοχών της εταιρείας, αριθμός που αντιστοιχεί στο 9,61% του συνολικού εκδομένου μετοχικού κεφαλαίου της. Η ολοκλήρωση της εξαγοράς αναμένεται να υλοποιηθεί μέσα στην ημέρα σήμερα στο Χονγκ Κονγκ.

Ο  Διευθύνων Σύμβουλος του Qatar Airways Group, εξοχότατος κ. Akbar Al Baker δήλωσε: “Η Qatar Airways χαιρετίζει την εν λόγω επένδυση στην Cathay Pacific. Η Cathay Pacific, μέλος της συμμαχίας Οne World, αποτελεί μία από τις ισχυρότερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο, που απολαμβάνει το σεβασμό ολόκληρου του κλάδου και διαθέτει σημαντικές προοπτικές για το μέλλον.”

Η συγκεκριμένη συμφωνία ενισχύει περαιτέρω την επενδυτική πολιτική της Qatar Airways, η οποία κατέχει ήδη το 20% του ομίλου International Airlines Group, του 10% του ομίλου LATAM Airlines και το 49% της ιταλικής αεροπορικής εταιρείας Meridiana.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.