Αρχική Βραβεία Εκδήλωση βράβευσης διαγωνισμού έκθεσης ΣΤΕΚ για τον τουρισμό

Εκδήλωση βράβευσης διαγωνισμού έκθεσης ΣΤΕΚ για τον τουρισμό

ΣΤΕΚ - Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου
Celestyal Cruises

Εκδήλωση βράβευσης θα πραγματοποιηθεί για τους μαθητές που διακρίθηκαν στο πλαίσιο διαγωνισμού έκθεσης για τον τουρισμό που είχε προκηρύξει ο ΣΤΕΚ (Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου) με την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και του ΚΟΤ. Ο διαγωνισμός είχε θέμα “Γνωρίστε την Κύπρο σε ένα τουρίστα: Τουριστικές περιηγήσεις μέσα από τα μάτια των παιδιών” και απευθυνόταν σε μαθητές της Α’, Β’ και Γ’ τάξης δημόσιων και ιδιωτικών γυμνασίων.

Ο διαγωνισμός εντασσόταν σε μια ευρύτερη πρωτοβουλία του ΣΤΕΚ για ενημέρωση των νέων για την τουριστική βιομηχανία του τόπου μας και για ενθάρρυνση τους να ασχοληθούν με τουριστικά επαγγέλματα τα οποία τώρα, αλλά και στο μέλλον, φαίνεται ότι έχουν πολλές προοπτικές εργοδότησης και ανέλιξης.

Μέσω του θέματος που επιλέχθηκε, τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να μας ταξιδέψουν, μέσα από τον γραπτό λόγο, στις ομορφιές του νησιού μας, σε τόπους που επισκέφτηκαν και σε εμπειρίες που βίωσαν. Μέσα από τα μάτια τους ανακαλύψαμε τι είναι αυτό που διαφοροποιεί το νησί μας από άλλους ανταγωνιστικούς προορισμούς και κερδίζει τον τουρίστα.

Η ανταπόκριση των μαθητών ήταν μεγάλη και είχαμε πληθώρα συμμετοχών από 19 σχολεία παγκύπρια.

Η επιτροπή αξιολόγησης των εκθέσεων κατέληξε στους πιο κάτω επιτυχόντες:

Α’ Τάξη

  • Πρώτο Βραβείο: Άννα Μαργαρίτα Σπανάχη από το Xenion High School, Παραλίμνι
  • Τιμητικός Έπαινος: Αγγελίνα Τομάζου από το Γυμνάσιο-Λύκειο Ολύμπιον, Λευκωσία
  • Τιμητικός Έπαινος: Άννα Καδή από το Xenion High School, Παραλίμνι

Β’ Τάξη

  • Πρώτο Βραβείο: Ελισάβετ Αλκιβιάδου από το Xenion High School, Παραλίμνι
  • Τιμητικός Έπαινος: Μαλβίνα Δημητρίου από το Κολέγιο Τέρρα Σάντα Λευκωσίας
  • Τιμητικός Έπαινος: Αλεξάνδρα Πετούχοβα από το Κολέγιο Τέρρα Σάντα Λευκωσίας

Γ’ Τάξη

  • Πρώτο Βραβείο: Κωνσταντίνος Βρακάς από το Xenion High School, Παραλίμνι
  • Τιμητικός Έπαινος: Ιωάννης Μελέκης από το Med High School, Λάρνακα
  • Τιμητικός Έπαινος: Ριρή Άντρη από το Γυμνάσιο Αγ. Ιωάννη Κ. Πολεμιδιών

Στις 13/11/2017 και ώρα 17:30, θα πραγματοποιηθεί η τελετή βράβευσης στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία (Αίθουσα Ελιά) στη Λευκωσία, παρουσία του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού καθώς και του Αν. Γενικού Διευθυντή του ΚΟΤ.

Στους τρεις πρώτους νικητές (ένας από κάθε τάξη) θα δοθούν ως βραβεία οικογενειακές διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία-μέλη του ΣΤΕΚ ενώ οι υπόλοιποι έξι θα βραβευτούν με τιμητική έπαινο και αναμνηστικό δώρο αντίστοιχα. Τέλος σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στον διαγωνισμό θα δοθούν αναμνηστικές βεβαιώσεις συμμετοχής.

Οι χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι: KANIKA Hotels & Resorts, Crowne Plaza Limassol, Cynthiana Beach Hotel, K.O.T., ASBIS και KEO.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.