Αρχική Αστρολογικές προβλέψεις 9 – 16 Οκτωβρίου 2017 Αστρολογικές προβλέψεις

9 – 16 Οκτωβρίου 2017 Αστρολογικές προβλέψεις

Ιωάννα Αυγερινού αστρολόγος

Αυτήν την εβδομάδα καλωσορίζουμε το Δία στο Σκορπιό που ευνοεί όχι μόνο τους αγαπημένους μου Σκορπιούς και τα ζώδια του σταθερού σταυρού, όπως Σκορπιούς Ταύρους Υδροχόους και Λέοντες, αλλά και όλα τα άλλα ζώδια.

Ας οπλιστούμε λοιπόν με πολύ αισιοδοξία και προσδοκία για ένα καλύτερο μέλλον που θα ξεδιπλωθεί εμπρός μας τους επόμενους 12 μήνες όπου θα παραμείνει στην ίδια θέση.

Ας δούμε πως μπορεί να επηρεαστεί το κάθε ζώδιο από την παρουσία του Δία στο Σκορπιό.

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ

Ιωάννα Αυγερινού (βιογραφικό)

1ΚΡΙΟΙ

Διακατέχεστε από ένα άγχος στον επαγγελματικό στίβο που απορρέει από οικονομική στενότητα και σας επιβάλλει να οργανωθείτε καλύτερα. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν είτε με τη βοήθεια τρίτων ευεργετών πρόθυμοι να σας στηρίξουν είτε με κληρονομιές. Είστε ευνοημένοι από τα άστρα και αυτό σας δίνει αισιοδοξία.

2ΤΑΥΡΟΙ

Οι συνεργασίες και οι προσωπικές σας σχέσεις θα είναι το κύριο θέμα που θα σας απασχολήσει αυτόν τον καιρό, αλλά και αυτήν την εβδομάδα. Είστε ευνοημένοι σ αυτόν τον τομέα, αλλά υπάρχει περίπτωση να υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητες του συντρόφου η ενός συνεργάτη και αυτό να σας απογοητεύσει. Πάντα να κρατάτε μικρό καλάθι.

3ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα θέση του Δία αφορά την καθημερινότητα όπως την υγεία και τον επαγγελματικό στίβο εάν πρόκειται για εργασία εξαρτημένης σχέσης. Επειδή ο ευεργετικός αυτός πλανήτης είναι της ευημερίας και της επέκτασης υπάρχει κίνδυνος να υπερβάλλετε και να χάσετε το μέτρο πράγμα πολύ εύκολο για σας που ξεφεύγετε και παρασύρεστε εύκολα.

4ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Χαράς ευαγγέλια για σας τα Καρκινάκια. Ο Δίας από το φιλικό για σας ζώδιο του Σκορπιού θα χαρίσει ευδιαθεσία για ψυχαγωγία και δημιουργία. Τα παιδιά θα αποκτήσουν ζωηρό ενδιαφέρον . Τα καλλιτεχνικά σας σχέδια θα υλοποιηθούν και ευκαιρίες δεν θα λείψουν.

5ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Η οικογενειακή εστία θα πάρει νέο αέρα και θα ευνοηθεί. Ο τι έχει σχέση με το σπίτι η το χώρο εργασίας μπορεί να επεκταθεί. Ευκαιρίες για αγορά, αλλά και για πώληση δεν θα λείψουν. Η απόκτηση ενός απογόνου θα είναι ένα μέλημα για πολλά ζευγάρια που στο παρελθόν είχαν κουραστεί να το κυνηγούν σαν άπιαστο όνειρο.

6ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Η καθημερινότητα σας αλλάζει και όλα βελτιώνονται χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Ο Δίας σας υπενθυμίζει τη δύναμή σας και ότι μπορείτε να καταφέρετε ό τι βάζετε στο μυαλό σας. Ευνοείστε περισσότερο εσείς που ασχολείστε με το εμπόριο, την επικοινωνία, τα ταξίδια και τα γραπτά.

7ΖΥΓΟΙ

Μπορεί ο Δίας να εγκαταλείπει το ζώδιό σας την Τετάρτη, αλλά να είστε έτοιμοι και αισιόδοξοι καθότι μπορεί να φέρει κάποιο δωράκι έως το τέλος του χρόνου για να μην παραπονιέστε ότι αυτή η χρονιά δεν είσασταν οι ευνοημένοι του ζωδιακού κύκλου. Λογικά τα οικονομικά σας θα αυξηθούν εάν κι εσείς ενεργοποιήσετε τον πλανήτη. Από μόνο του δεν κινείται τίποτε.

8ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Θα σας δοθούν ευκαιρίες να αξιοποιήσετε τις ικανότητες σας. Χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια έχετε επιτυχία σε όλους τους τομείς και σας ανοίγονται νέοι ορίζοντες που σας διευρύνουν το νου και την πόρτα για την επιτυχία. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι η αύξηση βάρους, η αλαζονεία και η υπεραισιοδοξία που μπορεί να προκύψει από την εύνοια.

9ΤΟΞΟΤΕΣ

Εδώ ο Δίας δεν προσφέρει φανταχτερά δώρα, αλλά προσδίδει σοφία και διάθεση για ενδοσκόπηση. Μπορεί να καλύψετε προσωπικές ανασφάλειες για να μπορέσετε να είστε έτοιμοι του χρόνου να κάνετε ένα βήμα παραπέρα. Θα κάνετε αναγκαστικά έναν απολογισμό σίγουρα χρήσιμο για το μέλλον.

10ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Εσείς που είστε τόσο εσωστρεφείς φέτος θα γίνετε πιο κοινωνικοί και ιο δραστήριοι. Θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να πετύχετε περισσότερα μέσα από τις συλλογικές δραστηριότητες. Η επιτυχία βρίσκεται παντού και κυρίως εκεί που οι άνθρωποι είναι ικανοί να μοιράζονται πράγματα.

11ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες ευνοούνται αυτόν τον καιρό καθότι ο Δίας βρίσκεται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας. Διευρύνει τους ορίζοντες σας και σας διευκολύνει να συναντήσετε ανθρώπους από το εξωτερικό η άτομα κύρους. Επιχειρείτε πράγματα που δεν τολμούσατε πριν καθότι στέκεστε καλά στα πόδια σας.

12ΙΧΘΥΕΣ

Ο τι έχει σχέση με τον έρωτα, τα παιδιά, τα καλλιτεχνικά σχέδια και τη ψυχαγωγία ευνοούνται όχι μόνον αυτήν την εβδομάδα, αλλά και τον επόμενο καιρό. Αυτό το οφείλετε στο πέρασμα του Δία στο φιλικό για σας ζώδιο του Σκορπιού που διελαύνει τον 5* οίκο του ζωδιακού σας κύκλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.