Αρχική Αστρολογικές προβλέψεις 30 Οκτωβρίου – 6 Νοεμβρίου 2017 Αστρολογικές προβλέψεις

30 Οκτωβρίου – 6 Νοεμβρίου 2017 Αστρολογικές προβλέψεις

Ιωάννα Αυγερινού αστρολόγος

Η εβδομάδα χαρακτηρίζεται από την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στις 4 του μήνα στις 11* 59’ του Ταύρου με την ευνοική συμμετοχή του Ποσειδώνα.

Ευνοούνται οι εμπορικές συναλλαγές οι οποίες μπορεί να είναι μακρόβιες.

Επίσης το τρίγωνο του Κρόνου Ουρανού δίνει ελπιδοφόρα μηνύματα.

H αντίθεση της Aφροδίτης με τον Ουρανό απαιτεί προσοχή στον αισθηματικό τομέα.

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ

Ιωάννα Αυγερινού (βιογραφικό)

1ΚΡΙΟΙ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Ταύρου Σκορπιού ενισχύει τις ανασφάλειες σας αναφορικά με τα οικονομικά. Παρόλο αυτά εσείς μπορείτε να έχετε μία επιτυχία στον επαγγελματικό στίβο.

2ΤΑΥΡΟΙ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Ταύρου Σκορπιού ενισχύει την έμφαση που δίνετε στην προσωπική σας ζωή. Ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας που συμμετέχουν αυξάνουν το πάθος για το σύντροφό σας.

3ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Ταύρου Σκορπιού σας δημιουργεί την ανάγκη να μείνετε μόνοι σας πράγμα το οποίο δεν το συνηθίζετε και θα σας ωφελήσει. Λίγη ενδοσκόπηση δεν βλάπτει.

4ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Ταύρου Σκορπιού ρίχνει τα φώτα επάνω σας και όλοι αντιλαμβάνονται πόσο τρυφερά και αγνά συναισθήματα τρέφετε για τους γύρω σας και σας χαρίζουν την αγάπη τους.

5ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Ταύρου Σκορπιού απορροφά όλη σας την ενέργεια στην οικογενειακή εστία, την ακίνητη περιουσία και αφήνετε κατά μέρος για λίγο την καριέρα σας και τα επαγγελματικά σας.

6ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Η Πανσέληνος που πραγματοποείται στον άξονα Ταύρου Σκορπιού θα σας βοηθήσει να προωθήσετε επιτυχώς τα φιλόδοξα σχέδιά σας. Είναι πιθανό να ταξιδέψετε στο εξωτερικό με το άτομο που είστε δεμένοι συναισθηματικά.

7ΖΥΓΟΙ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Ταύρου Σκορπιού σας αγχώνει σχετικά με τα οικονομικά σας. Ασχοληθείτε με κάτι ευχάριστο και χρήσιμο όπως η προσφορά σε ανθρώπους που σας χρειάζονται.

8ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Ταύρου Σκορπιού βγάζει μία από τις πιο όμορφες πλευρές του εαυτού σας. Η συμμετοχή του Ποσειδώνα σας κάνει ρομαντικούς και έτοιμους να πετάξετε στα σύννεφα.λαμπερούς.

9ΤΟΞΟΤΕΣ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Ταύρου Σκορπιού σας κάνει άκρως γοητευτικούς. Εχετε, όμως, μια τάση να μείνετε μόνοι και αυτό σας βοηθά να δείτε τι συμβαίνει μέσα σας και στην υγεία σας.

10ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Ταύρου Σκορπιού προφανώς να σας φέρει ένα αξιόλογο άτομο στη ζωή σας. Η συμμετοχή του Ποσειδώνα σας κάνει γοητευτικούς και ίσως να εξιδανικεύσετε αυτό το άτομο.

11ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Ταύρου Σκορπιού ρίχνει το φως σε θέματα της οικογενειακής εστίας και της ακίνητης περιουσίας. Μην κάνετε βεβιασμένες κινήσεις. Να τις προωθήσετε αργότερα.

12ΙΧΘΥΕΣ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Ταύρου Σκορπιού σας φέρνει πιο κοντά σε άτομα που αγαπάτε και αυτό σας χαροποιεί ιδιαίτερα καθότι είχατε απομακρυνθεί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.