Αρχική Αστρολογικές προβλέψεις 23 – 30 Οκτωβρίου 2017 Αστρολογικές προβλέψεις

23 – 30 Οκτωβρίου 2017 Αστρολογικές προβλέψεις

Ιωάννα Αυγερινού αστρολόγος

Από το πρωί φαίνεται η καλή μέρα και αυτήν την εβδομάδα ξεκινάμε με ευοίωνες συνθήκες.

Τη Δευτέρα 23 του μήνα κάνει την είσοδό του ο Ηλιος στο Σκορπιό και συναντά το Δία και τον Ερμή. Αυτοί οι πλανήτες ευνοούν τη διαχείριση του χρήματος και προφανώς να έχουμε έμπνευση σχετικά με αυτό.

Στις 24 του μήνα πραγματοποιείται το τρίγωνο Ερμή Ποσειδώνα χαρίζει έμπνευση στην τέχνη και αγάπη για το συνάνθρωπο. Η διαίσθηση βρίσκεται στο ζενίθ.

Στις 26 του μήνα την Πέμπτη η σύνοδος του Ηλιου Δία είναι μία ιδιαίτερα ευνοική όψη, η οποία βοηθά στα οικονομικά θέματα, αλλά και στα θέματα υγείας.

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ

Ιωάννα Αυγερινού (βιογραφικό)

1ΚΡΙΟΙ

Η Αφροδίτη στο Ζυγό θα σας θυμίσει όλα τα θετικά που έχει η σχέση σας με το σύντροφο η με κάποιο συνεργάτη. Ο επαγγελματικός στίβος θα σας απασχολήσει και η δράση σας θα είναι έντονη και εποικοδομητική.

2ΤΑΥΡΟΙ

H ανάγκη σας για συντροφικότητα θα είναι πιο έντονη αυτήν την εβδομάδα. Αυτό θα σας δώσει την ώθηση να βελτιώσετε την εικόνα σας και να γίνετε πιο λαμπεροί πράγμα που σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα σαν παιδιά της Αφροδίτης.

3ΔΙΔΥΜΟΙ

Εσείς οι έφηβοι του ζωδιακού κύκλου αυτήν την εβδομάδα θα ασχοληθείτε με τον Ερωτα. Ως γνωστό είναι το μόνο πράγμα που δίνει φτερά. Κι εσείς επιθυμείτε να πετάτε στον αέρα που είναι και το στοιχείο σας.

4ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Η οικογενειακή εστία είναι ο χώρος που εκφράζεστε καλύτερα. Αυτήν την εβδομάδα θα νοιώσετε τη θαλπωρή των αγαπημένων σας και θα διαπιστώσετε ότι είναι πολλά αυτά που σας ενώνουν και σας διακατέχει η Αγάπη.

5ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Είναι όλα ευχάριστα για σας τα Λιοντάρια που είχατε ταλαιπωρηθεί πολύ τελευταία. Ο Ερωτας μπορεί να σας χτυπήσει την πόρτα και να διευθετήσετε οικογενειακά θέματα που σας απασχολούσαν αρκετά.

6ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Συχνές θα είναι οι επαφές με άτομα του στενού περιβάλλοντος σας και θα αποκτήσουν ουσία χάρη στον Ερμή στο Σκορπιό που βοηθά στο να εμβαθύνουμε την έννοια των συζητήσεων.

7ΖΥΓΟΙ

Η συντροφικότητα για σας έχει μέγιστη σημασία. Και η Αφροδίτη στο ζώδιό σας θα σας βοηθήσει να μην είστε μόνοι. Γοητεύετε τα πλήθη με την ομορφιά σας και με τη συμπεριφορά σας. Αυτό είναι το μεγάλο σας ατού.

8ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Ο τι και να πω είναι λίγο για σας τους Σκορπιούς που βάζετε στόχους και τους πετυχαίνετε με την επιμονή και την υπομονή σας. Τώρα όλα αυτά θα τα υλοποιήσετε χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Τη Δευτέρα κάνει την είσοδό του και ο Ηλιος στο ζώδιό σας και σας κάνει πιο λαμπερούς.

9ΤΟΞΟΤΕΣ

Μία συλλογική δραστηριότητα θα μπορούσε να σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση. Οι φίλοι θα σας χαρίσουν όμορφες στιγμές όπου θα χαλαρώσετε. Δεν θα λείψουν ευκαιρίες για μετακινήσεις και συζητήσεις.

10ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Εσείς τα πιο υπεύθυνα άτομα του ζωδιακού κύκλου έχετε την ταλαιπωρία του Πλούτωνα από τη μία, αλλά η Αφροδίτη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας κάνει ιδιαίτερα γοητευτικούς και κατά συνέπεια έχετε εύνοια από άτομα κύρους.

11ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Πολλές συζητήσεις που μπορεί να δώσουν πολύτιμες επαφές στον επαγγελματικό στίβο. Δεν θα λείψουν οι συναισθηματικές επαφές που κρύβουν συναισθήματα και συντροφικότητα που έχετε ανάγκη.

12ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Ερμή στο Σκορπιό θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας κυρίως με εκείνα που αφορούν τα χρήματα στα χέρια τρίτων όπως δάνεια, ασφάλειες και εφορία που μόνον ευφορία δεν προσδίδει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.