Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Οι Manouchedrome Trio, το Σάββατο 7/10, στον χώρο Τέχνης “Πες Πολύτροπον”

Οι Manouchedrome Trio, το Σάββατο 7/10, στον χώρο Τέχνης “Πες Πολύτροπον”

Το Σάββατο 7/10 στις 8:00 μ.μ., οι Manouchedrome Trio, η Σοφία Μπράϊλα και ο Αλέξης Στενάκης μας προσκαλούν στον χώρο Τέχνης “Πες Πολύτροπον”, σε ένα νοσταλγικό ταξίδι στη δεκαετία του 1930 με βαλς, μπολέρο, μποσανόβα και σουίνγκ της «παλιάς εποχής», μαζί με υπέροχο κρασί από το οινοποιείο Αγγέλου και διάφορα συνοδευτικά εδέσματα !!

Στον χώρο Τέχνης “Πες Πολύτροπον” θα ακουστούν δικές τους συνθέσεις και κλασικά gypsy jazz κομμάτια από την πρόσφατη δισκογραφική τους δουλειά καθώς και διασκευές γνωστών τζαζ μελωδιών, αλλά και νέες δημιουργίες.

Οι Manouchedrome Triο είναι εμπνευσμένοι από τη gypsy jazz μουσική του Django Reinhardt, που δημιουργήθηκε τη δεκαετία του 1930. Το πρώτο τους Album, «Eres Un Angel» κυκλοφόρησε από την FM Records και περιέχει original gypsy jazz συνθέσεις και gypsy jazz διασκευές. Έχουν εμφανιστεί σε μουσικές σκηνές και φεστιβάλ στην Αθήνα και στην υπόλοιπη Ελλάδα, στο Μέγαρο Μουσικής καθώς και στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος.

Manouchedrome Triο
Δημήτριος Ψαλλίδας (gypsy κιθάρα)
Έλενα Μαλάμου (gypsy κιθάρα)

Δημήτρης Παρτσακλός (κοντραμπάσο)

Special guests:
Σοφία Μπράϊλα (τραγούδι)
Αλέξης Στενάκης (κλαρινέτο)

Σάββατο, 7 Οκτωβρίου

Ώρα: 20:00

Χώρος Τέχνης “Πες Πολύτροπον
Προκοπίου Γκίνη 5, Καλύβια, Αττικής


Για περισσότερες πληροφορίες: τηλ. 2299301466,
email: pespolytropon@gmail.com

Τιμές εισιτηρίων: 20 €

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.