Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Emirates παραλαμβάνει το 100ο της Airbus A380 το Νοέμβριο

Η Emirates παραλαμβάνει το 100ο της Airbus A380 το Νοέμβριο

Οι συνεχείς αναβαθμίσεις της ναυαρχίδας του στόλου της Emirates εντυπωσιάζουν τους επιβάτες της σε όλο τον κόσμο!

Η Emirates, πρόκειται να παραλάβει το 100ο αεροσκάφος A380 στις 3 Νοεμβρίου.

Πάνω από 80 εκατομμύρια επιβάτες έχουν πετάξει με το superjumbo τα τελευταία εννέα χρόνια, από τότε, δηλαδή, που η Emirates ενέταξε Airbus A380 για πρώτη φορά στον στόλο της. Σήμερα, η Emirates πετάει με τα A380 σε πάνω από 45 προορισμούς στην Αφρική, την Ασία, την Αυστραλασία, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αμερική. Οπουδήποτε ανά τον κόσμο πραγματοποιεί πτήσεις το A380 της Emirates, προσελκύει τη ζήτηση των επιβατών για την κορυφαία εμπειρία πτήσης που προσφέρει σε όλες τις θέσεις, ενώ ενισχύει τις τοπικές οικονομίες, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του τουρισμού και την αύξηση των επισκεπτών.

Ο Sir Tim Clark, Πρόεδρος της Emirates Airline δήλωσε: “Το A380 υπήρξε και εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά δημοφιλές στους επιβάτες μας, πολλοί από τους οποίους σχεδιάζουν το ταξίδι τους έτσι ώστε να πετάξουν με αυτό. Ωστόσο, δεν επαναπαυόμαστε σε αυτό και συνεχώς επενδύουμε για να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας, ώστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια κορυφαία εμπειρία πτήσης. Στα συχνά δρομολόγια μας, έχουν γίνει αμέτρητες βελτιώσεις στο σκάφος κατά τη διάρκεια των ετών, από μικρές ενημερώσεις, όπως η προσθήκη θυρών USB και HDMI, καθώς και μεγαλύτερες γενικές επισκευές θαλάμου, όπως για παράδειγμα τη μετακίνηση των κεντρικών χώρων αποσκευών για να δημιουργήσουμε πιο ευρύχωρη καμπίνα στο ανώτερο κατάστρωμα καθώς και την εγκατάσταση μεγαλύτερων και καλύτερων συστημάτων ψυχαγωγίας”.

Στο έδαφος, η Emirates είχε επίσης συνεργαστεί στενά με τους εμπλεκόμενους φορείς για τη δημιουργία μιας ειδικής πίστας αεροδρομίου A380 με 20 πύλες που προσφέρει απευθείας επιβίβαση από το χώρο αναμονής του αεροδρομίου, καθώς και ενός από τα πιο προηγμένα μηχανολογικά κέντρα του κόσμου που περιλαμβάνει έξι βαριά υπόστεγα συντήρησης και τη δυνατότητα να ελεγχθεί και να επισκευαστεί συνολικά ένα A380.

Με την εναρκτήρια πτήση του A380 το 2008, η Emirates πέτυχε πολλές πρωτιές για τα δεδομένα της βιομηχανίας, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά, μεταξύ άλλων, όπως το εικονικό A380 Onboard Lounge και το Spa Shower της Πρώτης Θέσης.

Το Onboard Lounge παραμένει μέχρι σήμερα αναμφισβήτητα το πιο δημοφιλές σημείο στα 40.000 πόδια και . Έχει περάσει από αρκετές διαδοχικές και λεπτές αλλαγές, όπως η εισαγωγή ηλεκτρικών περσίδων, πριν αποκαλυφθεί η ολοκαίνουργια εμφάνιση τους, τον περασμένο Ιούλιο.

Η τελευταία αλλαγή του Onboard Lounge, εμπνευσμένη από ιδιωτικές καμπίνες γιοτ, διαθέτει ένα πιο οικείο και άνετο χώρο για έως και 26 άτομα. Το σαλόνι διαθέτει τώρα μια μεγαλύτερη οθόνη LCD 55 ιντσών με ηχεία υψηλής ποιότητας dolby surround, παρέχοντας στους πελάτες τις τελευταίες πληροφορίες για την πτήση ή τις ζωντανές τηλεοπτικές εκπομπές των τελευταίων ειδήσεων και ενημερώσεων για σπορ.

Το Shower Spa της Πρώτης Θέσης το οποίο διατίθεται αποκλειστικά στους 14 επιβάτες που ταξιδεύουν στις ιδιωτικές σουίτες της Πρώτης Θέσης της Emirates, συνεχίζει να εντυπωσιάζει τους επιβάτες τόσο, όσο όταν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά. Από τότε που η Emirates πρωτοπόρησε δημιουργώντας την απόλυτη εμπειρία του spa, μόνο μία άλλη εμπορική αεροπορική εταιρεία προσέφερε παρόμοια ευκολία κατά τη διάρκεια της πτήσης. Με σχεδόν 100 Airbus A380 στο στόλο της, είναι επόμενο να πούμε ότι αν κάποιος κάνει ένα ντους σε 40.000 πόδια, οι μεγαλύτερες πιθανότητες είναι ότι βρίσκεται σε ένα Emirates A380.

Με τις πολλές στοχαστικές σχεδιαστικές του πινελιές, όπως θερμαινόμενο πάτωμα, χρονοδιακόπτη ντους, στεγνωτήρα μαλλιών και προϊόντα spa, το Shower Spa της Emirates παραμένει το απόλυτο σύμβολο μιας πολυτελούς πτήσης. Η αεροπορική εταιρεία εισήγαγε πρόσφατα τα φιλικά στο περιβάλλον προϊόντα spa VOYA, αλλά και μια πιτζάμα ενυδάτωσης που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την Emirates, η οποία δίνει την ευκαιρία στους πελάτες να φτάσουν στον προορισμό τους αναζωογονημένοι.

Ψυχαγωγία στον αέρα

Το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας ice της Emirates ενημερώνεται συνεχώς για να παρέχει στους πελάτες περισσότερες επιλογές για ψυχαγωγία κατόπιν ζήτησης, καθώς βελτιώνει την εμπειρία της προβολής. Ενώ ο εξοπλισμός έχει γίνει μικρότερος, η ικανότητα των μέσων ενημέρωσης έχει επεκταθεί και η Emirates πλέον προσφέρει περισσότερο από το διπλάσιο της ψυχαγωγίας με 2500 κανάλια κινηματογραφικών ταινιών, σκηνικών τηλεοπτικών σκηνών, μουσικής και ντοκιμαντέρ.

Εκτός από τις επιλογές αυτές, η Emirates έχει επενδύσει περίπου 1 δισεκατομμύριο δολάρια για να προσφέρει μια πιο άνετη εμπειρία προβολής. Με τα χρόνια, οι οθόνες στο κάθισμα έχουν γίνει μεγαλύτερες σε όλες τις κατηγορίες. Η οθόνη στην First Class έχει αυξηθεί από 27 ίντσες σε 32, στην Business Class από 17 έως 20 ίντσες, ενώ οι οθόνες στα πιο πρόσφατα αεροσκάφη A380 προσφέρουν τη μεγαλύτερη οθόνη στην Economy Class, στις 13,3 ίντσες, από την αρχική οθόνη των 10 ιντσών. Έχουν επίσης προστεθεί λίγες πινελιές, όπως θύρες USB σε κάθε κάθισμα καθώς και θύρες HDMI σε κλάσεις premium, για τη σύνδεση προσωπικών συσκευών στην οθόνη ICE.

Ολόκληρος ο στόλος των A380, έχει επίσης τη δυνατότητα να προσφέρει δωρεάν 20mb Wi-Fi σε όλη την καμπίνα. Τον Ιούνιο του περασμένου έτους, το πρώτο A380 ήταν εξοπλισμένο με Live TV, επιτρέποντας στους επιβάτες να παρακολουθούν ειδήσεις και αθλητικές συναντήσεις ζωντανά στο σκάφος.

Από το 2008, τα αεροσκάφη A380 έχουν βελτιωθεί περαιτέρω για να λειτουργούν σε ακόμη μεγαλύτερες διαδρομές. Αυτό είχε επιτρέψει στην Emirates να προσθέσει περισσότερους προορισμούς στο δίκτυό των A380, συμπεριλαμβανομένης της μακρύτερης πτήσης A380 στον κόσμο – μιας απευθείας πτήσης Ντουμπάι- Όκλαντ, που κυκλοφόρησε το Μάρτιο του 2016.

Σήμερα, το Emirates A380 φτάνει σε όλες τις άκρες του πλανήτη με συνεχείς πτήσεις από το Ντουμπάι προς το Σάο Πάολο, την Καζαμπλάνκα, την Κοπεγχάγη, το Τόκιο και το Λος Άντζελες.

Η Emirates εισήγαγε επίσης το πρώτο A380 με δύο κατηγορίες θέσεων στον κόσμο το Νοέμβριο του 2015, καθιστώντας το αεροπλάνο με την υψηλότερη χωρητικότητα στον κόσμο με 615 θέσεις επί του σκάφους, διατηρώντας ταυτόχρονα τις υπηρεσίες και την άνεση της αεροπορικής εταιρείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.