Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Celestyal Cruises διορίζει νέο Αντιπρόεδρο Πωλήσεων, Ευρώπης

Η Celestyal Cruises διορίζει νέο Αντιπρόεδρο Πωλήσεων, Ευρώπης

Celestyal Cruises Andrew Magowan
Celestyal Cruises

Η Celestyal Cruises ανακοίνωσε το διορισμό του κ. Andrew Magowan στη θέση του Αντιπροέδρου Πωλήσεων Ευρώπης. Ο Andrew θα είναι υπεύθυνος για την εμπορική στρατηγική, την ανάπτυξη της παρουσίας της Celestyal Cruises και την διεύρυνση του δικτύου πωλήσεων της εταιρείας για την περιοχή της Ευρώπης, με ιδιαίτερη έμφαση στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο κος Magowan γίνεται μέλος του ανθρώπινου δυναμικού της Celestyal Cruises, διαθέτοντας 25 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της κρουαζιέρας, έχοντας συνεργαστεί προηγουμένως με όλες τις μεγάλες εταιρείες κρουαζιέρας, ταξιδιωτικούς πράκτορες και εμπορικούς συνεργάτες του κλάδου. Ανάμεσα στις προηγούμενες θέσεις του, έχει αναλάβει το ρόλο του Αντιπρόεδρου Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής για την εταιρεία Seabourn, καθώς και άλλες διευθυντικές θέσεις marketing και πωλήσεων σε εταιρείες του κλάδου της κρουαζιέρας, συμπεριλαμβανομένων των NCL, Cunard Line, Swan Hellenic και SeaDream.

Ο ανάθεση καθηκόντων στον κο Magowan αποτελεί μέρος της συνεχιζόμενης στρατηγικής ανάπτυξης της Celestyal Cruises στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη, ενισχύοντας το ευρωπαϊκό δίκτυο πωλήσεων της εταιρείας.

Ο κ. Κυριάκος Αναστασιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises, δήλωσε: “Η εμπειρία του Andrew και οι εις βάθος γνώσεις του για τον τουριστικό κλάδο θα ενισχύσουν περαιτέρω το εμπορικό σήμα της Celestyal Cruises, ως εταιρεία κρουαζιέρας που εμβαθύνει στην ανάδειξη της τοπικής εμπειρίας τόσο στην Ελλάδα όσο και την Κούβα. Ο διορισμός του συνεπάγεται την ανάπτυξη για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ευρώπης και είμαστε ευτυχείς που τον έχουμε εντάξει στο δυναμικό μας, στο πλαίσιο των ευρύτερων αναπτυξιακών μας σχεδίων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.