Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά συναντήθηκε με τον Ιταλό Πρέσβη κ. Luigi Marras για...

Η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά συναντήθηκε με τον Ιταλό Πρέσβη κ. Luigi Marras για την ενίσχυση της τουριστικής συνεργασίας Ελλάδας- Ιταλίας

Η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά συναντήθηκε με τον Ιταλό Πρέσβη κ. Luigi Marras και συζήτησαν για την περαιτέρω ενίσχυση της τουριστικής συνεργασίας των δύο χωρών.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια των επαφών της κας Κουντουρά με τον Ομόλογό της Υπουργό Πολιτιστικών Αγαθών Δραστηριοτήτων και Τουρισμού της Ιταλίας, κ. Ντάριο Φραντσεσκίνι στο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας- Ιταλίας τον Σεπτέμβριο στην Κέρκυρα.

Εξετάστηκαν ειδικότερα οι δυνατότητες και οι προοπτικές συνεργασίας  για την αύξηση της τουριστικής κίνησης και την προώθηση θεματικών μορφών τουρισμού, με έμφαση στην ανάδειξη των φυσικών και πολιτιστικών πόρων. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.