Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής η «Κατασκευή παραλιακού πεζοδρόμου Ν. Παλατίων...

Εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής η «Κατασκευή παραλιακού πεζοδρόμου Ν. Παλατίων – Μαρκοπούλου Δήμου Ωρωπού»

Το έργο «Κατασκευή παραλιακού πεζοδρόμου Ν. Παλατίων – Μαρκοπούλου Δήμου Ωρωπού» εγκρίθηκε στη σημερινή (5/10) συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, μετά από εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρου Φιλίππου.

Το συγκεκριμένο έργο, συνολικού προϋπολογισμού 1.100.000,0€ (με ΦΠΑ) είναι ενταγμένο στο Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων της Περιφέρειας. Σκοπός του είναι η κατασκευή πεζοδρόμου κατά μήκος της παραλιακής οδού Νέων Παλατίων – Μαρκοπούλου μήκους 2.100 μέτρων περίπου και περιλαμβάνει εργασίες αποξήλωσης των υφιστάμενων κατασκευών και ιστών οδοφωτισμού και πινακίδων, κατασκευή νέων κρασπεδορείθρων, κατασκευή σταμπωτού δαπέδου, τοποθέτηση ιστών οδοφωτισμού και σήμανσης, τοποθέτηση καθιστικών (παγκάκια), τοποθέτηση κάδων απορριμμάτων, φυτεύσεις δέντρων κ.α. Το έργο θα δημοπρατηθεί και θα εκτελεστεί από τη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών και Περιβάλλοντος του Δήμου Ωρωπού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.