Αρχική Αθλητικά «37η Ανάβαση Πορταριάς» ένας θεσμός χρόνων που τονώνει την επιχειρηματικότητα της περιοχής...

«37η Ανάβαση Πορταριάς» ένας θεσμός χρόνων που τονώνει την επιχειρηματικότητα της περιοχής και ενισχύει την πολιτιστική της ταυτότητα

Αναφορικά με τα τελευταία δημοσιεύματα στον Τοπικό Τύπο σχετικά με την «37η Ανάβαση Πορταριάς» που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας έχει να δηλώσει τα εξής:
Το συγκεκριμένο ράλι είναι ένας θεσμός χρόνων που τονώνει την επιχειρηματικότητα της περιοχής και ενισχύει την πολιτιστική της ταυτότητα. Πάντα η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας συμφωνούσε με τη διεξαγωγή του και εξυπηρετούσε προς τη θετική κατεύθυνση αυτό τον σκοπό. Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, αυξάνονται οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία, γεμίζουν τα εστιατόρια, άρα συνεπώς τονώνονται και οι επιχειρήσεις που συνδέονται με αυτά, ενισχύεται η δουλειά των βενζινάδικων κτλ. Στην πολύ ιδιαίτερη περίπτωση της 24ης Σεπτεμβρίου με κλειστό τον δρόμο από τη μεριά των Μηλεών για όλους τους επισκέπτες αλλά και για τους συγκεκριμένους που ταλαιπωρήθηκαν στην Πορταριά, η μοναδική λύση θα ήταν να γίνει αλλαγή της ημερομηνίας διοργάνωσης του ράλι. Ωστόσο, εφόσον αυτό δεν ήταν εφικτό, η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας, η οποία εδώ και μέρες προσπαθεί να λύσει το θέμα της σήμανσης, πληροφόρησε τα ξενοδοχεία προκειμένου με τη σειρά τους να ενημερώσουν τους πελάτες τους. Η Ένωση θα ήθελε να ευχαριστήσει την Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Μαγνησίας, κα. Δωροθέα Κολυνδρίνη, για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που επέδειξε ούτως ώστε να βελτιωθεί η σήμανση προς το Ανατολικό Πήλιο. Επίσης να ευχαριστήσειι τον Πρόεδρο της Λέσχης Αυτοκινήτου Βόλου, κ. Δημήτρη Γαρουφαλιά, για τη διευκόλυνση που παρείχε στα τουριστικά λεωφορεία, έτσι ώστε οι επισκέπτες να μεταβούν στην Πορταριά.
Τα οφέλη που προκύπτουν από τη διοργάνωση της «Ανάβασης Πορταριάς» είναι πολλά. Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας «μάχεται» για εκδηλώσεις σαν τη συγκεκριμένη που όχι μόνο προσελκύουν κόσμο στην περιοχή αλλά ταυτόχρονα επιδεικνύουν την ποικιλομορφία της και «χτίζουν» το brand name.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.