Αρχική Δήμοι Δήλωση της Αντιδημάρχου Δήμου Τήνου Αναστασίας Δεληγιάννη με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα...

Δήλωση της Αντιδημάρχου Δήμου Τήνου Αναστασίας Δεληγιάννη με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού στις 27 Σεπτεμβρίου, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Τήνου Αναστασία Δεληγιάννη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Σήμερα περισσότερο από ποτέ έχουμε συνειδητοποιήσει όλοι ότι ο Τουρισμός στη χώρα μας, αλλά και στον τόπο μας αποτελεί τον κύριο μοχλό για τη βελτίωση της οικονομίας. Με στοχευμένες ενέργειες, οι οποίες αποδίδουν περισσότερο αλλά και γρηγορότερα από όσο περιμέναμε, έχουμε αναδείξει την προώθηση και την προβολή του νησιού μας σε ένα από τα πρωταρχικά και βασικά μελήματά μας.
Η προσπάθεια αυτή όμως θα έπεφτε στο κενό αν δεν βοηθούσαν σε αυτό και οι επαγγελματίες του νησιού οι οποίοι συμβάλλουν με όποιο τρόπο τους ζητηθεί και είναι πάντα πρόθυμοι να αναδείξουν την έμφυτη φιλοξενία μας. Γνωρίζουμε βέβαια καλά ότι οι ενέργειες δραστήριων Επαγγελματικών Συλλόγων του νησιού μας έχουν γίνει άξιες μίμησης αλλά και θαυμασμού.
Θεωρώ ότι η όλη δράση στηρίζεται στην ανάδειξη των στοιχείων μοναδικότητας του νησιού μας που έτσι μας κάνουν περισσότερο ανταγωνιστικούς και μας προσφέρουν πολύτιμους πόντους στην αξιολόγησή μας σε επίπεδο τοποθέτησης ως τουριστικού προϊόντος σε μια παγκόσμια πλατφόρμα.
Όμως παράλληλα η προσπάθεια αυτή αξιοποιεί και το στοιχείο του εθελοντισμού που εμείς οι Τηνιακοί το γνωρίζουμε καλά.

Όλοι μαζί λοιπόν θα συνεχίσουμε προς αυτή τη κατεύθυνση αξιοποιώντας το παρόν, με σεβασμό στο παρελθόν και με όραμα για το μέλλον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.