Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά PANORAMA WORLD FESTIVAL: Η μοναδική διεθνής έκθεση τουρισμού της Σουηδίας, με ελληνική...

PANORAMA WORLD FESTIVAL: Η μοναδική διεθνής έκθεση τουρισμού της Σουηδίας, με ελληνική υπογραφή!

Η εξέλιξη της Mediterranean Panorama σε ένα μεγάλο διεθνές εκθεσιακό γεγονός!


Ανακοινώθηκε επίσημα η διοργάνωση της 1ης Διεθνής Έκθεσης Τουρισμού στην Σουηδία, PANORAMA WORLD FESTIVAL, για τις 17-18 Φεβρουαρίου 2018 στο εκθεσιακό κέντρο της πρωτεύουσας Stockholmsmässan.
 
Η πρωτοβουλία και διοργάνωση ανήκει εξ ολοκλήρου στην εταιρία North Events, η οποία από το 2014 δημιούργησε το concept “PANORAMA” παρουσιάζοντας κατ ‘ αποκλειστικότητα την Ελλάδα σε δεκάδες χιλιάδες ενθουσιώδεις Σουηδούς επισκέπτες κάθε έτος.
Η τεράστια επιτυχία της έκθεσης μεταφέρθηκε και ενισχύθηκε φέτος στην Mediterranean Panorama τον Μάρτιο 2017, προσελκύοντας περισσότερους από 13.000 επισκέπτες, θέτοντας έτσι τις βάσεις για την ανακοίνωση της 1ης πραγματικά διεθνούς έκθεσης τουρισμού για την Σουηδία, την PANORAMA WORLD FESTIVAL.
 
Την έκθεση στηρίζουν οι μεγαλύτεροι tour operators της Σουηδίας και Σκανδιναβίας: TUI, APOLLO, VING, AIRTOURS, SOLRESOR, DETUR, JAMBO TOURS – TEMA, GRAND TOURS – PRO.
 
Προορισμοί που παρουσιάστηκαν φέτος στην MEDITERRANEAN PANORAMA ήταν η Τυνησία, η Ιταλία, η Κροατία, η Κύπρος, η Μάλτα, το Ισραήλ, το Μαυροβούνιο, η Ισπανία, η Κροατία, το Μαρόκο και φυσικά η μεγάλη πρωταγωνίστρια Ελλάδα, ενώ αναμένεται μεγάλο ενδιαφέρον συμμετοχής από άλλες χώρες της Αμερικανικής Ηπείρου όπως και της Ασίας.
 
Η Ελλάδα έχει ήδη δεσμεύσει ένα σημαντικό μέρος της έκθεσης με περίπτερα από ιδιώτες του τουριστικού κλάδου, όσο και από την τοπική αυτοδιοίκηση η οποία συμμετέχει δυναμικά κάθε έτος στηρίζοντας ετσι και την φετινή ανοδική τάση των Σουηδών που επέλεξαν την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές διακοπές τους, όπως σχολιάζουν εκπρόσωποι των μεγαλύτερων Σουηδών tour operator.

Αποκλειστικός διοργανωτής της PANORAMA WORD FESTIVAL είναι η εταιρία North Events, email info@north-e.com, Website:  www.panoramaworldfestival.com.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.