Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Attica Group: Απόκτηση πλειοψηφικού πακέτου της Hellenic Seaways

Attica Group: Απόκτηση πλειοψηφικού πακέτου της Hellenic Seaways

Tο Διοικητικό Συμβούλιο της Attica Group, ανακοίνωσε, την επίτευξη καταρχήν συμφωνίας με την Τράπεζα Πειραιώς και άλλους μετόχους μειοψηφίας για την απόκτηση συνολικά 39.039.833 μετοχών της εταιρίας Hellenic Seaways, ήτοι ποσοστού 50,30% του μετοχικού κεφαλαίου της HSW . 

Στο πλαίσιο της ως άνω συναλλαγής, η Attica Group θα καταβάλλει 30,61 εκατ. ευρώ τοις μετρητοίς και θα διαθέσει 24.145.523 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές της, οι οποίες θα προέλθουν από αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου.

Η αγορά των 1.250.000 μετοχών εκ του ανωτέρω πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της HSW, έχει ήδη ολοκληρωθεί, δια καταβολής τοις μετρητοίς, ενώ οι υπόλοιπες 37.789.833 μετοχές θα αποκτηθούν βάσει συμφωνίας, η οποία τελεί υπό την έγκριση των αρμοδίων κανονιστικών και λοιπών αρχών.

Τέλος σημειώνεται ότι από πλευράς εταιρείας, Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος για τη συμφωνία διετέλεσε η UBS Limited και Νομικός Σύμβουλος η Δικηγορική Εταιρία Μπερνίτσας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.