Αρχική Αστρολογικές προβλέψεις 21 – 27 Αυγούστου 2017 Αστρολογικές προβλέψεις

21 – 27 Αυγούστου 2017 Αστρολογικές προβλέψεις

Ιωάννα Αυγερινού αστρολόγος

Η εβδομάδα ξεκινάει με μία ισχυρή έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στις 21.30 ώρα Ελλάδας στις 28 ^ 53’ του Λέοντα. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ!!!!!! Αυτή η έκλειψη δείχνει ότι μπορούμε να κάνουμε μία νέα αρχή στα επαγγελματικά, αλλά και στα προσωπικά μας. Επίσης το σημαντικό είναι ότι αυτά τα ξεκινήματα θα είναι μακρόβια διάρκεια  καθότι πραγματοποιείται σε ένα ζώδιο του σταθερού σταυρού όπως είναι ο Λέων.

Σ αυτήν την έκλειψη 21/8 συμμετέχουν ο Ουρανός και ο Κρόνος και σχηματίζουν ευνοικές όψεις. Γι αυτό το λόγο είναι ιδιαίτερα προοδευτική και μπορεί να συμβούν γεγονότα αντισυμβατικά. Επειδή συμμετέχει και ο Αρης μπορεί να προκληθούν γεγονότα με εντάσεις καθώς και ατυχήματα. Όλα, όμως, είναι τάσεις και τίποτε από όλα αυτά μπορεί να συμβεί. Το βέβαιο είναι ότι θα σημειωθούν αλλαγές απρόσμενες λόγω του Ουρανού.

Την Τρίτη 22/8 δεν υπάρχει τίποτε αξιοσημείωτο καθότι η ημέρα επηρεάζεται από τις χθεσινές συνθήκες.

Την Τετάρτη 23/8 ο Ηλιος κάνει την είσοδό του στο ζώδιο της Παρθένου και είμαστε όλοι καλεσμένοι να ασχοληθούμε με τον επαγγελματικό στίβο.

Η Πέμπτη 24/8 είναι μία μέρα που απαιτεί προσοχή καθότι είναι πιθανόν να δημιουργηθούν εντάσεις.

Την Παρασκευή 25/8 καλά είναι να χαλαρώσουμε και πάλι και να σκεφτούμε να περάσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα το τέλος της εβδομάδας που προμηνύεται λαμπερό.

Το Σάββατο 26/8 ο Ηλιος στην Παρθένο κάνει σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή στο ίδιο ζώδιο και μας βοηθά να κάνουμε συζητήσεις για συμφωνίες που καλό είναι να αναμένουν την ορθή φορά του πλανήτη. Η Αφροδίτη κάνει είσοδο στο λαμπερό Λέοντα. Καιρός για ψυχαγωγία για παρακολούθηση σε θεάματα. Αριστες σχέσεις με τα παιδιά.

Την Κυριακή 27/8 ο Δίας κάνει μία όψη ακριβείας με τον Κρόνο και δημιουργεί ένα κλίμα σταθερότητας για πολλές μέρες πριν και μετά. Θα ευνοηθεί η δράση, η δημιουργία και οι σταθερές καταστάσεις.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά η έκλειψη του Ηλίου στις τελευταίες μοίρες του Λέοντα.

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΕΜΑΤΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΚΥΣΟΥΜΕ ΤΗ ΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ιωάννα Αυγερινού (βιογραφικό)

1ΚΡΙΟΙ

Ελπιδοφόρα μηνύματα φέρνει σε σας η έκλειψη στο Λέοντα. Σας χαρίζει λάμψη, γοητεία , ενέργεια και αποφασιστικότητα που δεν σας λείπει ποτέ καθότι είστε χαρισματικά άτομα. Επειδή συμμετέχει ο Ουρανός υπάρχει το ενδεχόμενο να συμβεί κάτι φαινομενικά απρόσμενο, αλλά  είναι προιόν δικής σας βούλησης.

2ΤΑΥΡΟΙ

Η έκλειψη του Ηλιου στο Λέοντα σας επηρεάζει άμεσα καθότι ανήκετε στα ζώδια του σταθερού σταυρού. Η οικογενειακή εστία περνάει κρίση και είναι λίγο ασταθείς οι σχέσεις σας με τα άτομα αυτής. Σας βοηθάει, όμως, η Αφροδίτη στον Καρκίνο για να βελτιώσετε ό τι δεν ηχεί όμορφα με  τα κοντινά σας άτομα.

3ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε τυχεροί όπως πάντα και η έκλειψη σας βοηθά να εντείνετε την κοινωνικότητά σας. Γίνεστε ο φάρος και το επίκεντρο του ενδιαφέροντος στον περίγυρο σας. Το αξίζετε καθότι δίνετε τα πάντα στους φίλους σας διότι δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς αυτούς. Εχετε δυνατά συναισθήματα τα οποία τα δείχνετε και εισπράττετε ανταπόκριση.

4ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Και εσείς δεν πρέπει να ανησυχείτε για την έκλειψη του Ηλίου καθότι η συμμετοχή του Ουρανού θα σας φέρει απρόσμενη εξέλιξη στα οικονομικά σας για τα οποία έχετε δεινοπαθήσει τον τελευταίο καιρό. Θα πάρετε μία ανάταση που θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε δίχως άγχη. Πρέπει βέβαια να αποταμιεύσετε για να μην περάσετε τόσο δύσκολα.

5ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Η έκλειψη του Ηλιου στο ζώδιό σας θα σας δώσει ενέργεια και ώθηση για να αναλάβετε ρίσκα. Εάν είστε πειθαρχημένοι και χρησιμοποιήσετε τη ψυχρή λογική θα δείτε να στεφθεί επιτυχώς ένα σχέδιο που είχατε από καιρό κατά νου. Η έλλειψη φόβου για την αποτυχία σας κάνει τολμηρούς και επιτυχημένους. Η αυτοπεποίθηση είναι σημαντικό συστατικό στη συνταγή της επιτυχίας.

6ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Η έκλειψη του Ηλίου στο Λέοντα θεωρητικά θα έπρεπε να φέρει προβλήματα, αλλά η συμμετοχή του Ουρανού στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας ενδέχεται να φέρει θετικές εξελίξεις στον επαγγελματικό στίβο ένας τομέας τόσο σημαντικός για εσάς. Ο χώρος της υγείας είναι επίσης σημαντικός και εδώ διακρίνουμε θετικότητα καθότι είστε εξαιρετικά προσεκτικοί στη διατροφή σας βάση της αρχής: “είμαστε ό τι τρώμε».

7ΖΥΓΟΙ

Η έκλειψη του Ηλιου στο Λέοντα ενδέχεται να φέρει προβλήματα με τον περίγυρο σας. Προφανώς ευθύνες και συγκρούσεις ανάμεσα στα μέλη μιας ομάδας. Μπορεί να παίξετε ηγετικό ρόλο και οι αποφάσεις σας να επηρεάσουν τους άλλους. Να είστε προσεκτικοί και να ενεργήσετε όπως πάντα διπλωματικά και δεν θα συμβεί τίποτε αρνητικό.

8ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σας καλεί να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και να αφοσιωθείτε στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αφού απρόσμενες θετικές εξελίξεις θα σημειωθούν στην καριέρα σας θα έχετε απόθεμα αγάπης για να δώσετε και στους άλλους πράγμα που θα σας γεμίσει χαρά. Επειδή πολλά πράγματα θα αλλάξουν να είστε έτοιμοι να δεχτείτε τις αλλαγές.

9ΤΟΞΟΤΕΣ

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σας τονίζει την ανάγκη για ενδοσκόπηση πράγμα που δεν συνηθίζετε και θα σας κάνει καλό. Δεν είστε έτοιμοι για συναισθηματική δέσμευση και προτιμάτε τα φλερτ και τα παιγνίδια. Αυτό που προτιμάτε πάντα είναι τα ταξίδια στο εξωτερικό και αυτά ευνοούνται καθώς επίσης οι πνευματικές εργασίες. Θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα φιλόδοξα σχέδιά σας.

10ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Παρότι είστε ιδιαίτερα ρομαντικοί και τρυφεροί απέναντι στο σύντροφό σας αυτόν τον καιρό δεν αποκλείεται να εμφανιστούν κάποια σύννεφα στις σχέσεις σας. Από την άλλη η έκλειψη μπορεί να φέρει ευχάριστες εξελίξεις στα οικονομικά, φορολογικά και κληρονομικά θέματα κάτι που σας ηρεμεί και σας χαλαρώνει.

11ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Επειδή η έκλειψη πραγματοποιείται ακριβώς στο χώρο των σχέσεων και της συνεργασίας ενδέχεται να εμπλακούν άτομα που ανήκουν σ αυτόν τον τομέα. Θα επηρεαστείτε εσείς των τελευταίων ημερών του ζωδίου και θα κάνετε συνειδητοποιήσεις στο γάμο σας και στις συνεργασίες σας.

12ΙΧΘΥΕΣ

Εάν είστε δεσμευμένοι καλά θα είναι να αποφύγετε συζητήσεις  που «καίνε». Δεν θα βρείτε συμμάχους στο χώρο του γάμου και της συνεργασίας καθότι ο Ερμής είναι ανάδρομος και η συνεννόηση δυσχεραίνει.  Μην βιάζεστε να κάνετε συμφωνίες και αφήστε το χρόνο να κυλήσει για να επουλωθούν τυχόν πληγές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.