Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά 10+1 Λόγοι να συμμετέχετε στην έκθεση Mite

10+1 Λόγοι να συμμετέχετε στην έκθεση Mite

Celestyal Cruises

Με βασικό στόχο την εξωστρέφεια, η ΜΙΤΕ (Mediterranean International Tourism Exhibition) είναι η Παγκόσμια Τουριστική Έκθεση κύρους που έλειπε από την Ελλάδα. Προσανατολισμός της είναι να γίνει η μεγαλύτερη έκθεση της Νοτιανατολικής Μεσογείου προβάλλοντας την Τουριστική Βιομηχανία. Η Ελλάδα να γίνει επίκεντρο της εκθεσιακής Τουριστικής Αγοράς στον κόσμο και η ΜΙΤΕ να είναι η πρώτη που ξεκινά το κλείσιμο σοβαρών συμφωνιών για την επόμενη χρονιά.

Στη ΜΙΤΕ, Mediterranean International Tourism Exhibition, θα συμμετέχουν και ξένοι προορισμοί αλλά και σημαντικοι buyers, πάνω από 250 από 50 χώρες.

Τη ΜΙΤΕ από την αρχή την αγκάλιασαν σημαντικά Υπουργεία και όλοι οι Φορείς του Τουρισμού και διοργανώνεται υπό την Αιγίδα των:
– ΕΟΤ, Υπουργείου Τουρισμού, Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιώτικης Πολιτικής, Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Δήμου Αθηναίων, Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων, Πανελληνίου Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, Ένωσης Ξενοδόχων Αττικής και Αργοσαρωνικού, Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος, Συνδέσμου Ελληνικών Δήμων με Ιαματικές Πηγές, Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών, Δικτύου Επιμελητηρίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Εμπόριο και την Βιομηχανία των Νήσων, Ένωσης Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού, Ελληνικής Ομοσπονδίας Αγροτουρισμού Ιόνιων Νήσων, Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Μικρών Νήσων, Ελληνικού Δικτύου Μικρών Νησιών

Στόχος της ΜΙΤΕ είναι να την επισκεφθούν περισσότεροι από 30.000 εμπορικοί επισκέπτες και κοινό, καθώς θα παρουσιαστούν όλες οι ενότητες του Τουριστικού Προϊόντος :

-Περιοχές – Προορισμοί από Ελλάδα και εξωτερικό – Διαμονή – Μεταφορές- Τεχνολογία – Τουριστικά Γραφεία- Θεματικές Διαδρομές- Εναλλακτικός Τουρισμός – Νησιωτική Ευρωπαϊκή Πολιτική – Γαστρονομικές Διαδρομές και Οίνου – Τουριστικός Πολιτισμός – Ιατρικός Τουρισμός ΣΠΑ – Χειμερινός Τουρισμός ,κρουαζιέρα ,θαλάσσιο τουρισμό, Προσκυνηματικό τουρισμό

Στη ΜΙΤΕ, επίσης, θα γίνουν τα πιο σημαντικά Συνέδρια που έχουν γίνει ποτέ σε ένα τετραήμερο, με Θέματα:

-Βιώσιμος Τουρισμός και Ανάπτυξη – Ιατρικός Τουρισμός Μοχλός Ανάπτυξης, Προκλήσεις – Νησιωτικότητα και Κρουαζιέρα – Σημαντικός Ρόλος των Τουριστικών Γραφείων στην Ανάπτυξη της Ποιότητας στον Τουρισμό – Τεχνολογία και Προκλήσεις – Θεματικές Διαδρομές, 365 μέρες Τουρισμός – Βασικός Ρόλος των Τουριστικών Καταλυμάτων στον Τουρισμό – Μ.Μ.Ε. και Τουρισμός – Δυνατότητες και Προοπτικές των Ορεινών Όγκων – Διασύνδεση Αγροδιατροφής και Βιομηχανίας με τον Τουρισμό – ΚΟΙΝΣΕΠ Ρόλος και Προκλήσεις – Προσκυνηματικός Τουρισμός – Δρόμοι του Κρασιού και Γευσιγνωσία.

– Η συμμετοχή του κάθε Εκθέτη στα Συνέδρια αυτά θα είναι Ουσιαστική.

Πρωταρχικός ρόλος θα έχουν οι Β2Β συναντήσεις. Σχεδιασμός είναι να γίνουν πάνω από 10.000 τέτοιες συναντήσεις.

Για πρώτη φορά θα λειτουργεί Online TV και Ράδιο, όπου μπορούν οι επιχειρήσεις να δώσουν συνέντευξη και να προβάλλονται απ’ ευθείας αλλά και όλο το χρόνο στο you tube.

Επίσης θα προβάλλονται με επαγγελματικό τρόπο οι εκθέτες μέσω Internet – Οδηγό της Έκθεσης και Newsletter που αποστέλλονται σε 1.000.000 δυνητικούς πελάτες

Δεκάδες Έλληνες και ξένοι δημοσιογράφοι και bloggers, θα την επισκεφθούν, οι οποίοι, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, θα μεταδίδουν όλη τη ροή της Έκθεσης. Η ΜΙΤΕ ήδη έχει εξασφαλίσει δεκάδες Χορηγούς Επικοινωνίας από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τα μέλη της Ακρόπολις Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής θα παρουσιάσουν ένα 4ήμερο γαστρονομικό σόου από όλες τις περιφέρειες της Ελλάδας, με παραδοσιακές πρώτυπες συνταγές με στόχο την εξωστρέφεια την προώθηση και παρουσίαση της Ελληνικής Παραδοσιακής Μεσογειακής Κουζίνας

Στοιχεία Επικοινωνίας:
E-mail: info@mite.gr
Τηλ: +30 2110129575
Fax: +30 2110129576

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.