Αρχική Αεροπορικά Νέα Το Emirates Group Security διοργανώνει Παγκόσμιο Συμπόσιο στο Ντουμπάι με θέμα την...

Το Emirates Group Security διοργανώνει Παγκόσμιο Συμπόσιο στο Ντουμπάι με θέμα την Αεροπορική Ασφάλεια

Celestyal Cruises

Το Emirates Group Security ο οργανισμός που αναπτύσσει και εφαρμόζει μέτρα και στρατηγικές ασφαλείας σε όλο το δίκτυο της Emirates, θα συγκεντρώσει από τις 8 έως και τις 10 Οκτωβρίου 2017 στο Ντουμπάι, κορυφαίους ειδικούς σε θέματα αεροπορικής ασφάλειας σε παγκόσμιο επίπεδο, για ένα τριήμερο συνέδριο με θέμα την αεροπορική ασφάλεια. Το συνέδριο αυτό θα είναι το τρίτο Παγκόσμιο συνέδριο AVSEC και αποτελεί συνέχεια των αντίστοιχων διοργανώσεων που πραγματοποιήθηκαν από το Emirates Group Security στο Ντουμπάι, το 2013 και το 2015.

Με κεντρικό τίτλο ‘Με το βλέμμα στο Μέλλον’, το Παγκόσμιο συνέδριο AVSEC θα εστιάσει στις πρωτοβουλίες και τις τεχνολογίες που θα οδηγήσουν την αεροπορική ασφάλεια στο μέλλον. Το συνέδριο έχει ως στόχο να συγκεντρώσει σημαντικές διεθνείς προσωπικότητες σε θέματα ασφάλειας, για να συζητήσουν τις μελλοντικές, κρίσιμες προκλήσεις του χώρου. Στις προσωπικότητες αυτές συγκαταλέγεται και ο Sir Tim Clark, Πρόεδρος Emirates Airlines, ο κ. Khoo Boon Hui, πρώην Πρόεδρος της Interpol, ο κ. Sachi Wimmer, Executive Director του Γραφείου Ασφάλειας Μεταφορών της Αυστραλιανής Κυβέρνησης και η κα Christine Negroni, συγγραφέας και δημοσιογράφος, με ειδίκευση σε θέματα αεροπορίας. Την έναρξη του συνεδρίου θα χαιρετίσει ο Σεΐχης Ahmed bin Saeed Al Maktoum, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, της Emirates Airlines και του Ομίλου Emirates.
“Από την έναρξη του το 2013, το Παγκόσμιο Συνέδριο AVSEC έχει εξελιχθεί σε μια σημαντική εκδήλωση για την αεροπορική ασφάλεια, με παγκόσμιο ενδιαφέρον’’, δήλωσε ο Dr. Abdullah Al Hashimi, Divisional Senior Vice President της Emirates Group Security. “Ως πλατφόρμα, το Παγκόσμιο Συνέδριο AVSEC παρέχει τη δυνατότητα σε σημαντικά στελέχη αεροπορικών εταιρειών, κυβερνήσεων, ρυθμιστικών αρχών, άλλων εμπλεκόμενων μερών και του κλάδου cargo, να ανταλλάξουν απόψεις και βέλτιστες πρακτικές που θα οδηγήσουν σε βελτιώσεις με μετρήσιμα αποτελέσματα σε θέματα παγκόσμιας ασφάλειας στο χώρο της αεροπορίας’’.
Το Παγκόσμιο συνέδριο AVSEC 2017 αναμένεται να αξιοποιήσει τα αποτελέσματα της επιτυχημένης διοργάνωσης του 2015, η οποία είχε συγκεντρώσει περισσότερους από 600 επαγγελματίες του κλάδου και πάνω από 20 σημαντικούς χορηγούς και εκθέτες. Η διοργάνωση θα περιλαμβάνει μια έκθεση, αλλά και την απονομή των Διεθνών Βραβείων Αριστείας στην Αεροπορική Ασφάλεια, που αποτελούν επιβράβευση των πιο σημαντικών πρωτοβουλιών και ενεργειών σε αυτόν τον χώρο. Υποψηφιότητα για τα βραβεία μπορούν να υποβάλουν οργανισμοί και μεμονωμένα στελέχη και οι νικητές θα αναδειχθούν από μια επιτροπή διακεκριμένων ειδικών στην αεροπορική ασφάλεια. Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση, τα βραβεία και τους ομιλητές είναι διαθέσιμα στο ακόλουθο link HYPERLINK “https://www.emiratesgroupsecurity.com/AvsecSymposium2017.aspx?Menu=7&Opt=coming&Sel=csc”

 

Emirates Group Security. 
Σχετικά με την Emirates Group Security: 
Η Emirates Group Security αποτελεί έναν βραβευμένο οργανισμό που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών ασφαλείας (γενικές και ειδικές υπηρεσίες αεροπορικής ασφάλειας). Ο οργανισμός είναι μέλος του Ομίλου Emirates, με περισσότερους από 400 εργαζόμενους και προσωπικό ασφαλείας πάνω από 2000 άτομα, μέσω του Transguard Group (TG). 
Η Emirates Group Security παρέχει της υπηρεσίες της στην Emirates και άλλες αεροπορικές εταιρείες που λειτουργούν εντός και εκτός του Διεθνούς Αεροδρομίου του Ντουμπάι σε εμπορική βάση. Ο οργανισμός εφαρμόζει αυστηρά το Quality Management System κατά τα πρότυπα ISO 9001: 2015 και έχει βραβευθεί με DQAA – Dubai Quality Award Appreciation το 2012 και DQAA – Dubai Quality Award το 2016.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.