Αρχική Αεροπορικά Νέα Συμφωνία για πτήσεις με κοινό κωδικό (Codeshare Agreement) μεταξύ Gulf Air και...

Συμφωνία για πτήσεις με κοινό κωδικό (Codeshare Agreement) μεταξύ Gulf Air και Aegean Airlines

AEGEAN

Η Gulf Air, ο εθνικός αερομεταφορέας του Βασιλείου του Μπαχρέιν, και η Aegean Airlines, ο μεγαλύτερος αερομεταφορέας της Ελλάδας, υπέγραψαν συμφωνία για πτήσεις με κοινό κωδικό (codeshare agreement), διευρύνοντας έτσι τα δίκτυά τους στην Ευρώπη και στη Μέση Ανατολή.

Συγκεκριμένα, οι ταξιδιώτες θα μπορούν πλέον να επιλέγουν πτήσεις με κοινό κωδικό από το Μπαχρέιν, μέσω Αθήνας, από και προς τις ευρωπαϊκές πόλεις των Βρυξελλών και της Ρώμης, ενώ οι ταξιδιώτες από τη Γενεύη, το Μιλάνο και τη Βιέννη θα μπορούν πλέον να επιλέγουν κοινές πτήσεις, μέσω της Αθήνας, προς το Βασίλειο του Μπαχρέιν με την Gulf Air.

Ο κ. Ahmed Janahi, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Gulf Air, δήλωσε: «Η δέσμευσή μας να ενισχύσουμε το δίκτυο της Gulf Air ενισχύεται μέσα από αυτή τη συμφωνία για πτήσεις με κοινό κωδικό –επιτρέποντας στους επιβάτες μας να συνδέονται με δημοφιλείς προορισμούς σε ολόκληρη την Ευρώπη που εκτείνονται πέρα από το δίκτυό μας, προσφέροντας παράλληλα τη μοναδική ευκαιρία σε επιβάτες από ακόμα περισσότερες πόλεις της Ευρώπης να επισκεφθούν το Βασίλειο του Μπαχρέιν, και να απολαύσουν τα μοναδικά προϊόντα και τις υπηρεσίες που έχει να προσφέρει».

«Καλωσορίζουμε τη νέα αυτή συμφωνία για πτήσεις με κοινό κωδικό με την Gulf Air και πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο συνδυασμός των δικτύων των δύο αερομεταφορέων θα προσφέρει στους επιβάτες μας νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες, όχι μόνο μεταξύ Ελλάδας και Μπαχρέιν, αλλά και ακόμα παραπέρα», δήλωσε ο, κ. Τάσος Ραυτόπουλος, Network Planning and Alliances Director της AEGEAN.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.