Αρχική Δήμοι Ολοκλήρωση έργου αντιπλημμυρικής προστασίας στη Δημοτική Κοινότητα Αναβύσσου

Ολοκλήρωση έργου αντιπλημμυρικής προστασίας στη Δημοτική Κοινότητα Αναβύσσου

Celestyal Cruises

Με γρήγορους ρυθμούς (εντός της προθεσμίας) μέχρι τέλος της εβδομάδας ολοκληρώνεται ο πλακοσκεπής κεντρικός αγωγός ομβρίων επί της οδού Μικράς Ασίας, με αποτέλεσμα να καταστεί λειτουργικό το σύνολο του αντιπλημμυρικού έργου της Αναβύσσου. Το τμήμα που ολοκληρώνεται επί της Μικράς Ασίας είχε καθυστερήσει λόγω αρχαιολογικών ευρημάτων και αποτελεί την Α’ φάση του έργου.
Παράλληλα ο Δήμος Σαρωνικού έχει ξεκινήσει την κατεδάφιση όπου είναι απαραίτητο των απαλλοτριωμένων κτισμάτων προκειμένου να κατασκευαστούν τα κράσπεδα, τα πεζοδρόμια, να τοποθετηθούν τα φρεάτια και να ασφαλτοστρωθεί ο δρόμος. Για την ολοκλήρωση του έργου η Περιφέρεια έχει εγκρίνει το ποσό των 72.000 ευρώ.
Το συνολικό έργο έχει προϋπολογισμό 24.100.000 ευρώ και είχε προγραμματιστεί να κατασκευαστεί σε δύο φάσεις.
Επίσης στο τεχνικό πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής έχει ενταχθεί και εγκριθεί η Β’ φάση των έργων που αφορούν την αντιπλημμυρική προστασία όλης της λεκάνης απορροής στην περιοχή της Αναβύσσου η κατασκευή των οποίων θα ακολουθήσει μετά την παράδοση της Α’ φάσης που προαναφέρθηκε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.