Αρχική Δήμοι Άμεση ήταν η κινητοποίηση της τοπικής κοινότητας της Ίου για την αποτελεσματικότερη...

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της τοπικής κοινότητας της Ίου για την αποτελεσματικότερη διαχείριση της προσάραξης του πλοίου «Blue Star Patmos»

Ενημέρωση Δήμου Ιητών σχετικά με την προσάραξη πλοίου

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της τοπικής κοινότητας της Ίου για την αποτελεσματικότερη διαχείριση της προσάραξης του πλοίου «Blue Star Patmos» στις 1.30 το πρωί της 30ης Αυγούστου, στην είσοδο του λιμανιού του νησιού.

Έπειτα από ενημέρωση του πράκτορα – τοπικού αντιπροσώπου της ακτοπλοϊκής εταιρίας, στο χώρο του ατυχήματος έσπευσαν πρώτα τα τοπικά αλιευτικά προκειμένου να εξυπηρετήσουν, ενώ καταλυτική σε όλη την διαδικασία ήταν και είναι η συνεισφορά του λιμενικού σώματος.

Εντός δύο ωρών και μετά από συντονισμένες ενέργειες των ντόπιων επαγγελματιών ​και​ του Δήμου Ιητών προσφέρθηκαν καταλύματα σε όλους τους επιβαίνοντες του πλοίου για την ομαλοποίηση της κατάστασης.

Ο Δήμος σε συνεργασία ​με ​τους τοπικούς φορείς συνεχίζει να παρέχει κάθε υποστήριξη για την αποκατάσταση του προβλήματος.

Η υπεύθυνη τουρισμού του Δήμου Ίου κα Angela Pakos στο προσωπικό της FB σημειώνει:

  • Ενα μεγαλο μπραβο γιατι μεχρι τις 6.30 το πρωι ολοι οι επιβατες του Patmos ηταν σε δωματια !!!!
  • Τα απομειναρια μιας αγριας νυχτας .. ενας επιμονος χτυπος στο κινητο στις 02:15 …χωρις 2η σκεψη τρομος …αναμνησεις απ το Σαμινα …στο αυτοκινητο και στο λιμανι …
    Ενα ολοκληρο νησι εκει ….
    Καικια …ψαραδες…ιδιωτες ..λιμεναρχειο Δημαρχος Αντιδημαρχοι υπαλληλοι του δημου …γιατροι… ΕΚΑΒ πρακτορες ..ξενοδοχοι …καφετζηδες ..ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ και ο καθενας με τον τροπο του και την αγωνια του να βοηθησει .. ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΜΥΤΗ …ολοι οι επιβατες σε χρονο dt ειχαν πιει το ζεστο τους και σε μια ωρα ολοι σε δωματια .. οι δυστυχοι τελευταιοι 44 ατομα πληρωμα μολις τους τακτοποιησαμε και ξαπλωνοντας στο κρεβατι μου μετα απο 14 ωρες νομιζω οτι εβλεπα ταινια και ξυπνησα …
    ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΟΥΤΕ ΕΔΩ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ
    ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΕ!!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.