Αρχική Γαστρονομία Relais & Châteaux gourmet festival

Relais & Châteaux gourmet festival

Το ξενοδοχείο Elounda Mare, ανακοινώνει τη συμμετοχή του στις γαστρονομικές εκδηλώσεις του Relais & Châteaux. Μια ευκαιρία για τους επισκέπτες να βιώσουν εξαιρετικά γαστρονομικά events.
 
Ο σεφ του εστιατορίου Londra Palace Do Leoni, Loris Indri, θα δημιουργήσει μια γαστρονομική έκρηξη δημιουργικών γεύσεων.

Θα χρησιμοποιηθούν τοπικά προϊόντα από την Κρήτη, οι επισκέπτες θα μαγειρεύουν μαζί με τον σεφ και την ομάδα του, δοκιμάζοντας τις δημιουργίες τους.

Κατά τη διάρκεια αυτού του εξαίρετου ταξιδιού, θα πραγματοποιηθούν, επισκέψεις σε τοπικούς παραγωγούς, γευσιγνωσία οίνου, τοπική γεύση “Raki” και πολλά άλλα.

 
A few words about the chef:
“Γεννημένος στο Friuli, με την ισχυρή γαστρονομική κληρονομιά της περιοχής του, γοητεύεται από τις γεύσεις της λιμνοθάλασσας και τις παραδόσεις της. Είναι σε θέση να τις ερμηνεύσει δημιουργικά χωρίς να χάσει την αυθεντική γεύση. Το μαγείρεμα ήταν πάθος από τότε που ήταν παιδί: τα σπιτικά ζυμαρικά που έκανε με τη μητέρα του, εξακολουθεί να είναι μια από τις μεγαλύτερες απολαύσεις του, όπως και το παγωτό.
 
The Gourmet Festival θα πραγματοποιηθεί στο Elounda Mare Relais & Châteaux hotel, στη Κρήτη, 15 με 19 Σεπτεμβρίου, και το κόστος είναι 650€ κατ’ άτομο.
 
Πληροφορίες (manager.mare@elounda-sa.com, +302941068002).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.