Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το LifeArt Media Festival ένας νέος multimedia κινηματογραφικός θεσμός 10 – 12...

Το LifeArt Media Festival ένας νέος multimedia κινηματογραφικός θεσμός 10 – 12 Ιουλίου, στην Αθήνα

Ανοίγει τη Δευτέρα 10 Ιουλίου το LifeArt Media Festival, ένας νέος multimedia κινηματογραφικός θεσμός, με την προβολή του συγκλονιστικού ντοκιμαντέρ του National Geographic για την κλιματική αλλαγή,

«Before The Flood» από τους βραβευμένους με Oscar® Leonardo DiCaprio και Fisher Stevens, σε παραγωγή Martin Scorsese, σε ένα special event, μόνο με προσκλήσεις.

Στόχος του LifeArt Media Festival, η προώθηση, της μοναδικότητας του ελληνικού θερινού σινεμά, από τους προσκεκλημένους δημοσιογράφους από την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Closing Ceremony
Στις 12 Ιουλίου, στο Closing Ceremony θα προβληθεί, σε πανελλαδική πρεμιέρα, μόνο με προσκλήσεις το πολυαναμενόμενο sci-fi thriller με τους Τομ Χανκς και Έμμα Γουότσον,“The Circle”.

Nικήτριες συμμετοχές

Αμέσως μετά, θα ανακοινωθούν οι νικήτριες συμμετοχές σε κάθε κατηγορία, με οικοδεσπότη τον Γιώργο Σατσίδη.
Τα βραβεία έχουν φιλοτεχνηθεί από τον οίκο κοσμημάτων Ζolotas και είναι εμπνευσμένα από κυκλαδίτικο ειδώλιο.
Στον νικητή ή νικήτρια της Ταινίας Μεγάλου Μήκους προσφέρεται από τα Nu Boyana Studios, το μεγαλύτερο αμερικανικό film studio στην Ευρώπη, full access για την επόμενη παραγωγή τους, αξίας 50.000 ευρώ.
Η βραδιά θα κλείσει με ένα μεγάλο cocktail party στο CLAP theRestaurant στον 3ο όροφο του Ιδρύματος.

  • LIFEART MEDIA FESTIVAL
    ATHENS 2017
    10 – 12 Ιουλίου 2017
    Το LifeArt Media Festival είναι ένας νέος multimedia κινηματογραφικός θεσμός, με έδρα το Λος Άντζελες, εμπνευσμένος από το έργο του Μιχάλη Κακογιάννη, που έχει ως στόχο να δώσει βήμα σε κινηματογραφιστές από όλο τον κόσμο, να παρουσιάσουν τη δουλειά τους και να διακριθούν.
    Αποτελεί μια καινοτόμα πρωτοβουλία που καλύπτει όλο το εύρος της κινηματογραφικής δημιουργίας, αφού είναι ένα από τα ελάχιστα Φεστιβάλ παγκοσμίως που δίνουν χώρο και έμφαση στις νέες τεχνολογίες συμπεριλαμβάνοντας, εκτός από τον κινηματογράφο, τη δυναμικά αναδυόμενη τηλεοπτική παραγωγή, το διαδίκτυο και, φυσικά, την εικονική πραγματικότητα.
    Έχοντας προσελκύσει συμμετοχές ταλαντούχων καλλιτεχνών από ολόκληρο τον κόσμo (σκηνοθέτες ταινιών μυθοπλασίας και τεκμηρίωσης, δημιουργούς τηλεοπτικών σειρών, Web & Virtual Reality artists, animators), η διαπολιτισμική ταυτότητα και κουλτούρα του Φεστιβάλ αντανακλάται έντονα στις δημιουργίες τους, με περισσότερες από 300 συμμετοχές.
    Η δυναμική του αποτυπώνεται ξεκάθαρα στην ευρεία υποστήριξη που έχει κερδίσει από διεθνείς προσωπικότητες, όπως ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Όλιβερ Στόουν, που καλεί το διεθνή κινηματογραφικό κόσμο να στηρίξει και να λάβει μέρος σε αυτό το θεσμό («LifeArt Festival! Be Part of it!»).
    To launching event πραγματοποιήθηκε στο πολυτελές ξενοδοχείο Beverly Wilshire στο Beverly Hills, στις 9 Απριλίου 2017 στο Λος Άντζελες (http://www.lifeartfestival.com/lagala).

    Το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί 10-12 Ιουλίου 2017 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.
    Στο Ίδρυμα θα πραγματοποιηθούν προβολές των ταινιών του Διαγωνιστικού Τμήματος, συμπεριλαμβανομένων προβολών Virtual Reality.

    * Όλες οι προβολές του Διαγωνιστικού Τμήματος θα είναι ελεύθερες στο κοινό. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

*******

Περισσότερες πληροφορίες στο www.lifeartfestival.com, αλλά και στο site του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης: www.mcf.gr

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.