Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά 1ο Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος

1ο Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος

Celestyal Cruises

Τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της φιλοξενίας και παράλληλα τις ξενοδοχειακές τάσεις σε διεθνές επίπεδο αναδεικνύει το «1ο Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας» (1st International Hospitality Forum), που διοργανώνει το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος στο Metropolitan Expo, στις 25 Νοεμβρίου 2017. Επισημαίνεται ότι το Φόρουμ θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της Έκθεσης ΧΕΝΙΑ με Χρυσό Χορηγό τη FORUM A.E.
 
Οι θεματικές ενότητες του Φόρουμ, τις οποίες θα αναπτύξουν κορυφαίοι ξένοι και Έλληνες ομιλητές από την τουριστική βιομηχανία, την ακαδημαϊκή κοινότητα και τις συμβουλευτικές επιχειρήσεις είναι:

 • Από τη ψηφιοποίηση, στην τεχνητή νοημοσύνη: Τα ξενοδοχεία στην εποχή της επανάστασης της τεχνολογίας
   
 • Μεταβαλλόμενες καταναλωτικές συμπεριφορές: Μια νέα αγορά ανατέλλει
   
 • Τα ξενοδοχεία ανανεώνονται: Νέα, εξειδικευμένα ξενοδοχειακά προϊόντα 
   
 • Οι ξενοδοχειακές πωλήσεις στην τεχνολογική εποχή
   
 • Η εμπλοκή του πελάτη ως μέσο αύξησης εσόδων
   

Ο Πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου κ. Γιώργος Τσακίρης αναφορικά με την διοργάνωση του φόρουμ , δήλωσε:
 
«Οι ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις και οι μεταβαλλόμενες επιθυμίες των ταξιδιωτών αλλάζουν καταλυτικά το παγκόσμιο τουριστικό περιβάλλον, επηρεάζοντας τόσο αυτό καθαυτό το ξενοδοχειακό προϊόν όσο και τον τρόπο διάθεσης και προβολής του. Αυτές τις εξελίξεις οφείλουμε  να παρακολουθούμε στενά όλες οι ελληνικές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, προκειμένου να καταφέρουμε  να αντεπεξέλθουμε  στον εντεινόμενο -θεμιτό και αθέμιτο-ανταγωνισμό. 
 
Στο πλαίσιο αυτό στο Ξ.Ε.Ε. αναλάβαμε την πρωτοβουλία να διοργανώσουμε το 1ο Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας, το οποίο και φιλοδοξούμε να αναδειχθεί σε μια πρωτοποριακή πλατφόρμα γνώσης και προβληματισμού  τόσο για τα μέλη μας αλλά και για το σύνολο του τουριστικού κλάδου. Θα έχουμε τη χαρά να υποδεχθούμε ως ομιλητές ,κορυφαίους διεθνείς και Έλληνες  παράγοντες του τουρισμού  που θα μας παρουσιάσουν  τις τελευταίες εξελίξεις και  τάσεις της παγκόσμιας ξενοδοχειακής αγοράς ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.