Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ο Μάνος Κόνσολας επισημαίνει “Οφείλουμε να σταθούμε όλοι δίπλα στην Κω. Ο...

Ο Μάνος Κόνσολας επισημαίνει “Οφείλουμε να σταθούμε όλοι δίπλα στην Κω. Ο τουρισμός του νησιού πρέπει να προστατευθεί”

O Τομεάρχης Τουρισμού και Βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάνος Κόνσολας, με εντολή του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, μεταβαίνει, μέσω Λέρου, στην Κω, προκειμένου να αποκτήσει άμεση αντίληψη για τα προβλήματα που προκάλεσε ο εγκέλαδος και να συμπαρασταθεί στους πολίτες, στους επιχειρηματίες και στους επαγγελματίες του νησιού σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία.
Ο Πρόεδρος της ΝΔ, ζήτησε από τον Πρόεδρο της Βουλής την αναβολή της συζήτησης στη Βουλή για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τη διερεύνηση της εμπλοκής του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Π. Καμμένου και άλλων στελεχών και λειτουργών σε εκκρεμή δικαστική υπόθεση, λόγω των συνθηκών που επικρατούν στην Κω μετά το σεισμό.
Στην Κω, επίσης, θα μεταβεί, με εντολή του Προέδρου της ΝΔ, και κλιμάκιο του κόμματος με τον Τομεάρχη Εσωτερικών και Βουλευτή Αττικής, κ. Μάκη Βορίδη κα τον Τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών και Βουλευτή Σερρών, κ. Κώστα Καραμανλή προκείμενου, μαζί με τον κ. Κόνσολα, να έχουν επαφές και συναντήσεις με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης, των σωμάτων ασφαλείας και τους τοπικούς φορείς.
Σε δήλωσή του ο Τομεάρχης Τουρισμού, κ. Μάνος Κόνσολας επισημαίνει:
«Οφείλουμε να σταθούμε όλοι δίπλα στην Κω.
Στην Κω που δοκιμάστηκε σκληρά, άντεξε και διεκδικεί να σταθεί ξανά δυνατή στα πόδια της.
Η πολιτεία οφείλει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στις λιμενικές υποδομές άμεσα.
Ο τουρισμός του νησιού πρέπει να προστατευτεί και να ενισχυθεί».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.