Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Όμιλος εταιρειών Νικολάου Δασκαλαντωνάκη: Ενιαίος και αρραγής υπό την ίδια σταθερή διοίκηση

Όμιλος εταιρειών Νικολάου Δασκαλαντωνάκη: Ενιαίος και αρραγής υπό την ίδια σταθερή διοίκηση

Επειδή σε ορισμένα ηλεκτρονικά ΜΜΕ αναρτώνται ανακριβείς και παραπλανητικές πληροφορίες σχετικά με την Διοίκηση του Ομίλου των εταιρειών Νικολάου Δασκαλαντωνάκη, γνωστοποιείται ότι:
Η απόφαση 1340/2017 του Αρείου Πάγου επιβεβαιώνει αμετάκλητα την νομιμότητα των διοικήσεων των Εταιρειών του Ομίλου και τερματίζει οριστικά κάθε σχετική αμφισβήτηση. Η απόφασή του είναι σαφής και δεν επιδέχεται παρερμηνεία.
Μετά την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου ο Όμιλος Εταιρειών Νικολάου Δασκαλαντωνάκη παραμένει ενιαίος και αρραγής υπό την ίδια σταθερή διοίκηση η οποία εξασφάλισε την επιτυχημένη του πορεία και την εδραίωση του στην κορυφή του τουριστικού κλάδου της χώρας.
Συνιστούμε στους μη εμφανείς υποβολείς των παραπλανητικών δημοσιευμάτων να διαβάσουν προσεκτικά και να κατανοήσουν επακριβώς την απόφαση του Αρείου Πάγου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.