Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Τέθηκε υπό έλεγχο η πυρκαγιά στο Κρυονέρι

Τέθηκε υπό έλεγχο η πυρκαγιά στο Κρυονέρι

Άμεσα τέθηκε υπό έλεγχο η πυρκαγιά που ξέσπασε χθες λίγο μετά τις 10:00 το πρωί, σε δασική περιοχή έξω από το Κρυονέρι Αττικής. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι η πυρκαγιά προκλήθηκε πιθανώς από πυλώνα της ΔΕΗ.
Παρόλο τον δυνατό άνεμο και την πυκνή βλάστηση, η άμεση παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με επίγειες και εναέριες δυνάμεις κατάφερε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να θέσει την φωτιά υπό έλεγχο. Στο συμβάν επιχείρησαν 3 πυροσβεστικά αεροπλάνα, 2 ελικόπτερα, πάνω από 20 οχήματα της Πυροσβεστικής καθώς και πεζοπόρα τμήματα με την βοήθεια του Δήμου και την αρωγή της Περιφέρειας Αττικής που έστειλε υδροφόρες.
Στο σημείο βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου καθώς και η Περιφερειακή Σύμβουλος Εντεταλμένη για την Πολιτική Προστασία Ιωάννα Τσούπρα.
Η άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής και η άψογη συνεργασία μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων είχε ως αποτέλεσμα να ελεγχθεί σύντομα η φωτιά και να αποφευχθούν τα χειρότερα, αφού η φωτιά ήταν σε πυκνή δασώδη περιοχή ανάμεσα στο Κρυονέρι και το Τατόϊ, όπως δήλωσε ο κ. Φιλίππου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.