Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ταξίδι εξοικείωσης Αυστριακών δημοσιογράφων στη Κάρπαθο 01.06.17- 06.06.17

Ταξίδι εξοικείωσης Αυστριακών δημοσιογράφων στη Κάρπαθο 01.06.17- 06.06.17

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς ένα ακόμα ομαδικό δημοσιογραφικό ταξίδι εξοικείωσης Αυστριακών δημοσιογράφων, που αντιπροσωπεύουν τα μεγαλύτερα έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα της Αυστρίας, στη Κάρπαθο, το οποίο πραγματοποιήθηκε από τη 1η έως την 6η Ιουνίου τ.ε. Στο ταξίδι, που οργανώθηκε από το Γραφείο ΕΟΤ Αυστρίας με τη στήριξη της αεροπορικής εταιρείας Austrian Airlines – my Austrian Holiday, συμμετείχαν δημοσιογράφοι από εφημερίδες όπως η Neue Kronen Zeitung (με 1.400.000 αναγνώστες), η OÖN (670.000 αναγνώστες), η Kleine Zeitung (400.000 αναγνώστες), η Kurier (275.000 αναγνώστες), το περιοδικό Vangardist (την on line έκδοση επισκέπτονται 100.000/μήνα), η δημοφιλής blogger «The Viennese Girl» , το περιοδικό Woman (150.000) και η πλέον δημοφιλής των αυστριακών social Media „my Version“

Το ταξίδι αυτό, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Γραφείου Αυστρίας, στόχο είχε την ενδυνάμωση της ζήτησης για την Κάρπαθο, η οποία από φέτος θα συνδέεται με τρείς αεροπορικές πτήσεις την εβδομάδα με τη Βιέννη και την πόλη Linz. Η δρομολόγηση της επιπλέον πτήσης από τις Αυστριακές αερογραμμές είναι αποτέλεσμα των στοχευμένων ενεργειών του Γραφείου ΕΟΤ Αυστρίας και της Επιτροπής Tουριστικής Προβολής της Επαρχίας Καρπάθου – Κάσσου η οποία συμμετέχει ανελλιπώς στις τουριστικές Εκθέσεις που πραγματοποιούνται στην Αυστρία.

Στην εκδήλωση της υποδοχής που επεφύλαξε στη δημοσιογραφική αποστολή, ο Έπαρχος Καρπάθου – Κάσσου κ. Ι. Μηνατσής στο ιστορικό κτίριο του Επαρχίου, οι συμμετέχοντες δημοσιογράφοι ενημερώθηκαν για την πλούσια ιστορία και πολιτιστική παράδοση του νησιού, τις δυνατότητες που προσφέρει στους επισκέπτες του, τις υποδομές του και τα έργα που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στο άμεσο μέλλον.
Κατά την παραμονή τους στη Κάρπαθο, οι δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα μαγευτικά χωριά του νησιού και ιδιαίτερα την Όλυμπο, την απαράμιλλη φύση και τις μοναδικού κάλλους παραλίες της. Ταυτόχρονα γνώρισαν αλλά και βίωσαν αξέχαστες εμπειρίες όπως diving και hiking (Σαρία). Οι ξεχωριστές γαστρονομικές προτάσεις με τα μοναδικά τοπικά προϊόντα του νησιού ως αυθεντικό πολιτιστικό στοιχείο έδωσαν προστιθέμενη αξία στη γνωριμία τους με την Κάρπαθο.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.