Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή του αντιπλημμυρικού δικτύου στο ανατολικό τμήμα...

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή του αντιπλημμυρικού δικτύου στο ανατολικό τμήμα του οικισμού Ωρωπού

Celestyal Cruises

Ξεκίνησαν τη Τρίτη 13 Ιουνίου οι εργασίες για την κατασκευή του δικτύου αποχέτευσης ομβρίων του ανατολικού τμήματος του οικισμού Ωρωπού του Δήμου Ωρωπού, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρου Φιλίππου, του Δημάρχου Ωρωπού Θωμά Ρούσση και υπηρεσιακών παραγόντων από τις αρμόδιες διευθύνσεις της περιφέρειας και του δήμου.
Πρόκειται για ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού 2.333.633,81€, η σύμβαση του οποίου υπογράφηκε στις 4/4/2017 με ανάδοχο εταιρεία την «ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ Α.Ε.». Η κατασκευή του αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Απρίλιο του 2018. Με την κατασκευή του δικτύου σε επιλεγμένες οδούς του οικισμού, θα παραλαμβάνονται τα όμβρια που απορρέουν από τις εξωτερικές λεκάνες πριν εισέλθουν στην κατοικημένη περιοχή και μέσω συλλεκτήρα θα οδηγούνται στον Ασωπό ποταμό. Η ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου είναι υψίστης σημασίας για την περιοχή, η οποία παρουσιάζει έντονα πλημμυρικά φαινόμενα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.