Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ανοίγει ο δρόμος για το έργο του Υποθαλάσσιου Αγωγού Ύδρευσης της Αίγινας

Ανοίγει ο δρόμος για το έργο του Υποθαλάσσιου Αγωγού Ύδρευσης της Αίγινας

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος και ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Δημήτριος Μούρτζης, μετά την απορριπτική απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, δήλωσαν:
«Ένα αποφασιστικό βήμα για την υλοποίηση του κορυφαίου έργου πνοής της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων πραγματοποιήθηκε. Το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε τις αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων των υποψήφιων αναδόχων του έργου της κατασκευής του υποθαλάσσιου αγωγού σύνδεσης της νήσου Αίγινας με την ΕΥΔΑΠ. Με τις αποφάσεις αυτές ανοίγει ο δρόμος για την αποσφράγιση και των οικονομικών προσφορών προκειμένου να επιλεγεί ο ανάδοχος του έργου. Από εδώ και στο εξής οι διαδικασίες μπαίνουν στην τελική ευθεία και αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες, οι οποίοι με ατελείωτη υπερωριακή εργασία και προσπάθεια ακόμα και τα Σαββατοκύριακα, βοήθησαν αποφασιστικά να πραγματοποιηθεί και αυτό το βήμα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.