Αρχική Γαστρονομία Varoulko Seaside νέα πιάτα με θαλασσινή έμπνευση

Varoulko Seaside νέα πιάτα με θαλασσινή έμπνευση

Σε μια μοναδική τοποθεσία με την αύρα της θάλασσας να συντροφεύει κάθε στιγμή και με ανεπανάληπτη θέα, το Varoulko Seaside στο Μικρολίμανο, πιστό στη γαστρονομική του ιστορία και φιλοσοφία, εξυμνεί τους θησαυρούς της θάλασσας. Η ομάδα του βραβευμένου εστιατορίου με επικεφαλής τον Λευτέρη Λαζάρου και την πρόσφατη άφιξη του Γιάννη Παρίκου συστήνουν ένα νέο μενού μοναδικών γεύσεων.

  Ανοιχτό από το μεσημέρι, το Varoulko Seaside με τη φιλόξενη ατμόσφαιρα που το διακρίνει υποδέχεται τους φίλους του με προτάσεις που καλύπτουν ένα εύρος επιλογών, από comfort food μέχρι υψηλή γαστρονομία αντάξια του αστεριού Michelin που εδώ και 15 χρόνια διατηρεί το εστιατόριο. Καθαρές γεύσεις και εξαιρετικές πρώτες ύλες με έμφαση στα ελληνικά προϊόντα αποτελούν τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά των πιάτων που αντλούν την έμπνευσή τους από τον πλούτο της ελληνική κουζίνας και της θάλασσας.  

Με πιο χαλαρή διάθεση το μεσημέρι, όταν ο ήλιος αγκαλιάζει κάθε γωνιά του Varoulko Seaside, μπορεί κανείς να απολαύσει μια ποικιλία οκτώ μεζέδων, τη νέα είσοδο στο μενού, συνοδεύοντας το γεύμα του με επιλογές από την ενημερωμένη λίστα με ελληνικά αποστάγματα. Οι προτάσεις σε ψάρια και θαλασσινά ποικίλλουν τόσο το μεσημέρι όσο και το βράδυ, αφού η καθημερινή ανανέωση των πρώτων υλών δημιουργεί εμπνεύσεις και προκλήσεις, ενώ το φιλικό service του εστιατορίου είναι πάντα πρόθυμο να προτείνει πιάτα που ταιριάζουν στη διάθεση σας.

Ανάμεσα στις προτάσεις που ξεχωρίζουν στο νέο μενού είναι το  ταρτάρ γαρίδας με  ζελέ καρότου και κονσομέ ginger – lemongrass, το ψητό καλαμάρι με κρέμα ταραμά, ψητό μαρούλι και ζελεδάκια ούζου, το φιλέτο χριστόψαρου με τριλογία τοπιναμπούρ χωρίς ωστόσο να λείπουν τα εμβληματικά πιάτα του Λευτέρη Λαζάρου. Οι sommeliers του Varoulko Seaside είναι πάντα εκεί ώστε να προτείνουν το κατάλληλο κρασί που θα συντροφεύσει το γεύμα σας, με την ενημερωμένη κάβα του εστιατορίου να δίνει έμφαση στον ελληνικό αμπελώνα με ξεχωριστές επιλογές από διεθνείς ετικέτες.
Ένα γεύμα ή δείπνο στο Varoulko Seaside κλείνει γλυκά μέσα από εξαιρετικά επιδόρπια όπως ο μπακλαβάς με κρέμα πορτοκάλι, μους από φιστίκια Αιγίνης και καραμελωμένα φύλλα, αλλά και χειροποίητα δροσερά σορμπέ και υπέροχα παγωτά.

Το Varoulko Seaside υποδέχεται τους φίλους του στο  οικείο περιβάλλον του συνεχίζοντας μια σχέση ζωής και συστήνοντας το νέο μενού του, ενώ υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία γεύσης και φιλοξενίας για κάθε περίσταση.

Varoulko Seaside
Ακτή Κουμουνδούρου 54, Μικρολίμανο   210 5228400

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.