Home Ειδήσεις στα Ελληνικά Οι πιο γελοίες (αλλά πραγματικές) καταγγελίες τουριστών

Οι πιο γελοίες (αλλά πραγματικές) καταγγελίες τουριστών

Οι πιο γελοίες (αλλά πραγματικές) καταγγελίες τουριστών

Εδώ είναι μερικές από τις πιο γελοίες (αλλά γνήσιες) καταγγελίες που έγιναν από παραθεριστές στο πρακτορείο ταξιδίων τους.

1 Δεν μπορούσαμε να απολαύσουμε την περιήγηση, καθώς ο ξεναγός  μας ήταν πολύ άσχημος. Δεν μπορείτε να αναμένετε να θαυμάσετε μια όμορφη θέα όταν κοιτάζετε ένα πρόσωπο σαν το δικό του.

2 Η παραλία είχε πάρα πολλά παχύσαρκα άτομα. Ήταν αηδιαστικό.

3 Τα ζώα στο ζωολογικό κήπο φαινόταν πολύ λυπημένα και έκανε τα παιδιά μας να κλαίνε. Δεν μπορούν να τα εκπαιδεύσουν να χαμογελούν;

4 Οι πινακίδες δεν ήταν στα αγγλικά. Δεν καταλαβαίνω πώς μπορεί κανείς να κυκλοφορήσει.

5 Δεν υπήρχε πινακίδα που να σας λέει ότι δεν πρέπει να πάρετε το αερόστατο εάν φοβάστε τα ύψη.

6 Οι τοπικές γυναίκες ήταν πολύ όμορφοι. Με έκανε να νιώθω άσχημα για τον εαυτό μου.

7 Ένας άνθρωπος έστειλε καταγγελία στο Disney World υποστηρίζοντας ότι ήταν πολύ τουριστικό. 

8 Είπατε ότι η πόλη ήταν δίπλα σε ένα ηφαίστειο, αλλά πήγαμε και δεν υπήρχε λάβα. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι ήταν απλά ένα βουνό.

9 Ένας άντρας που έκανε μια καλοκαιρινή κρουαζιέρα στην Αλάσκα παραπονέθηκε ότι ο καιρός δεν ήταν τόσο ζεστός όσο περίμενε.

10 Μια γυναίκα σε ένα κρουαζιερόπλοιο ζήτησε πλήρη επιστροφή χρημάτων επειδή δεν είδε διασημότητες στο πλοίο και είπε ότι η εταιρεία ήταν ένοχη “ψευδούς διαφήμισης” λόγω της έλλειψης αστέρων.

11 Μια κυρία σε μια κρουαζιέρα είπε ότι ο ήχος της θάλασσας ήταν πολύ δυνατή και πρότεινε οι καμπίνες να είναι καλύτερα ηχομονωμένες από τους ήχους της θάλασσας.

12 Μια γυναίκα απειλούσε να καλέσει την αστυνομία αφού ισχυρίστηκε ότι είχε κλειδωθεί από το προσωπικό στο δωμάτιό της. Στην πραγματικότητα, ερμήνευσε το “μην ενοχλείτε” στο πίσω μέρος της πόρτας ως προειδοποίηση για να παραμείνει στο δωμάτιο.

13 Ο αρραβωνιαστικός μου και εγώ κλείσαμε ένα δωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια, αλλά μας δώσατε ένα δωμάτιο με διπλό κρεβάτι. Τώρα σας κρατάμε υπεύθυνες για το γεγονός ότι βρίσκομαι έγκυος. Αυτό δεν θα συνέβαινε αν μας είχατε βάλει στο δωμάτιο που κλείσαμε.

14 Τόπλες ηλιοθεραπεία στην παραλία θα πρέπει να απαγορευτεί. Οι διακοπές ήταν καταστροφικές καθώς ο σύζυγός μου κοίταζε άλλες γυναίκες όλη μέρα.

15 Κανείς δεν μας είπε ότι θα υπήρχαν ψάρια στη θάλασσα. Τα παιδιά είχαν τρομάξει.

16 Η παραλία ήταν πολύ αμμώδης.

17 Χρειάστηκαν εννέα ώρες για να πετάξουμε από την Τζαμάικα στην Αγγλία – ενώ χρειάστηκαν μόνο τρεις ώρες για τους Αμερικάνους να φτάσουν στο σπίτι τους.

18 Βρήκαμε ότι η άμμος δεν ήταν σαν την άμμο στο φυλλάδιο. Το φυλλάδιο σας δείχνει την άμμο ως κίτρινη αλλά ήταν λευκή.

19 Υπάρχουν πολλοί Ισπανοί. Ο ρεσεψιονίστ μιλά ισπανικά. Το φαγητό είναι ισπανικό. Πάρα πολλοί ξένοι.

20 Συγκρίναμε το μέγεθος του ενός υπνοδωματίου διαμερίσματος με το διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων, των φίλων μας και το δικό μας ήταν σημαντικά μικρότερο.

21 Κλείσαμε μια εκδρομή σε ένα θαλάσσιο πάρκο, αλλά κανείς δεν μας είπε ότι έπρεπε να φέρουμε το μαγιό μας και πετσέτες.

22 Αγοράσαμε γυαλιά ηλίου “Ray-Ban” για πέντε ευρώ από έναν πλανόδιο, μόνο να διαπιστώσουμε ότι ήταν ψεύτικα.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version