Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Τα διεθνώς αναγνωρισμένα ξενοδοχειακά brands Ramada και Wyndham τώρα και στο Λουτράκι

Τα διεθνώς αναγνωρισμένα ξενοδοχειακά brands Ramada και Wyndham τώρα και στο Λουτράκι

Ο Όμιλος Wyndham Hotel Group διευρύνει την παρουσία του στην Ελλάδα μέσω της συνεργασίας του με τη Zeus International.

Έπειτα από την εκκίνηση της λειτουργίας του Wyndham Grand Athens το 2016, η Wyndham Hotel Group και η Zeus International ανακοινώνουν την έναρξη λειτουργίας δύο ακόμα ξενοδοχείων στην Ελλάδα, στη φημισμένη παραθαλάσσια πόλη του Λουτρακίου. Το ιστορικό ξενοδοχείο Poseidon Resort Hotel θα διαχωριστεί σε δύο πολυτελή θέρετρα, το Wyndham Loutraki Poseidon, το οποίο διαθέτει 107 σουίτες, μερικές εκ των οποίων με ιδιωτική πισίνα ή τζακούζι και το Ramada Loutraki Poseidon Resort, με συνολικά 196 μπανγκαλόου και σουίτες. Τα δύο ξενοδοχεία ξεκινούν τη λειτουργία τους μέσα στον Μάϊο σε συνέχεια και της πρόσφατης ανακοίνωσης των εταιρειών για την επέκταση της συνεργασίας τους, μέσω της οποίας θα αναπτύξουν τα επόμενα 10 χρόνια, 20 ξενοδοχεία στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία,

Τα παγκοσμίως αναγνωρισμένα ξενοδοχειακά brands Wyndham και Ramada ανήκουν στην αλυσίδα ξενοδοχείων Wyndham Hotel Group, η οποία διαθέτει συνολικά 18  brands και αριθμεί περισσότερα από 8.000 ξενοδοχεία σε 79 χώρες. Αξίζει να σημειωθεί πως το 2016 το Ramada αποτέλεσε το ταχύτερα αναπτυσσόμενο ξενοδοχειακό brand στην Ευρώπη, σύμφωνα με την PKF hotel experts, ένα διεθνώς αναγνωρισμένο φορέα με δραστηριότητα στον ξενοδοχειακό, τουριστικό και ψυχαγωγικό κλάδο.

«Το Wyndham Hotel Group έχει φιλόδοξα σχέδια ανάπτυξης για την Ελλάδα και στη Zeus International βρήκαμε έναν αξιόλογο συνεργάτη που μαζί του η επέκταση της παρουσίας μας στην Ελλάδα θα γίνει πραγματικότητα. Θέλουμε να διασφαλίσουμε πως όποιο προορισμό επιλέγουν οι ταξιδιώτες, είτε στην Ελλάδα είτε σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο, να μπορούν πάντα να βρουν την ποιότητα των υπηρεσιών μας κοντά τους», δήλωσε ο Dan Ruff, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της EMEA για το Wyndham Hotel Group.

Το Wyndham Loutraki Poseidon Resort και το Ramada Loutraki Poseidon Resort είναι ιδανικά τοποθετημένα σε μια προστατευμένη ακτή με κρυστάλλινα νερά και υπέροχη θέα, προωθώντας την αειφόρο ανάπτυξη σε θαλάσσιες περιοχές. Το συγκρότημα βρίσκεται δύο χιλιόμετρα από την πόλη του Λουτρακίου, μόλις μία ώρα από την Αθήνα και κοντά σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, όπως το Ναύπλιο, η Επίδαυρο και οι Δελφοί. Τα δύο ξενοδοχεία διαθέτουν πέντε εστιατόρια και μπαρ, τέσσερις εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες, ένα σπα, γυμναστήριο και ποικιλία αθλητικών εγκαταστάσεων, όπως γήπεδα τένις, γήπεδο μπάσκετ, μίνι γκολφ, παιδική χαρά και μεγάλη ποικιλία σε θαλάσσια σπορ για επισκέπτες όλων των ηλικιών.

Επιπλέον, προσφέρουν εννέα αίθουσες συνεδριάσεων συνολικής χωρητικότητας 650 ατόμων και ένα εκπληκτικό υπαίθριο αμφιθέατρο στην παραλία το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει έως και 900 άτομα, καθιστώντας το έναν απίστευτα ελκυστικό προορισμό για εκδηλώσεις.

Η Zeus International έχει σημαντική εμπειρία στη διαχείριση σημαντικών τουριστικών έργων στα Βαλκάνια, την Κύπρο και πρόσφατα στην Αθήνα με το Wyndham Grand Athens, ενώ θα διαχειρίζεται τόσο το Wyndham Loutraki Poseidon Resort όσο και το Ramada Loutraki Poseidon Resort με συμφωνία franchise.

«Μετά το επιτυχημένο ξεκίνημα της λειτουργίας του Wyndham Grand Athens, είμαστε στην ευχάριστη θέση να επεκτείνουμε περαιτέρω την συνεργασία μας στην Ελλάδα με το εγχείρημα στο Λουτράκι, πόλη γνωστή για τις φυσικές της ομορφιές και τις ιαματικές και θεραπευτικές της πηγές», πρόσθεσε ο κ. Χάρης Σιγανός, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της Zeus International. «Αναλαμβάνοντας τη διαχείριση του εμβληματικού ξενοδοχείου Poseidon Resort μέσω συμφωνίας με την ιδιοκτήτρια εταιρεία, Elintour SA, είμαστε πεπεισμένοι για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και των προοπτικών ανάπτυξης της ελληνικής τουριστικής αγοράς συνολικά».

«Το Poseidon Resort Hotel λειτουργεί στο Λουτράκι από το 1966 και είναι ένα από τα ιστορικά ξενοδοχειακά  θέρετρα στην περιοχή και στη χώρα, πρεσβεύοντας την ελληνική φιλοξενία», δήλωσε η κ. Μαρία Αργυρού, Διευθύνουσα Σύμβουλος και εκπρόσωπος των μετόχων της ιδιοκτήτριας εταιρείας του Poseidon Resort Hotel. «Η Wyndham Hotel Group, παγκοσμίως αναγνωρισμένη ξενοδοχειακή εταιρεία, σε συνεργασία με τη Zeus International, μια εταιρεία με σημαντική τεχνογνωσία και εμπειρία στην ανάπτυξη έργων μεγάλης κλίμακας, αποτελούν μια δυναμική συνεργασία που μπορεί να εξασφαλίσει την επιτυχία του νέου εγχειρήματος αλλά και την αναζωογόνηση του Λουτρακίου.»

Το Wyndham Loutraki Poseidon Resort και το Ramada Loutraki Poseidon Resort προσφέρουν 20% έκπτωση για το Μάιο του 2017. Η έκπτωση ισχύει για τις τρέχουσες τιμές, για διαμονή που θα πραγματοποιηθεί έως τις 31 Μαΐου 2017 και αφορά ορισμένους τύπος δωματίων, βάσει και της διαθεσιμότητας.

Το Wyndham Loutraki Poseidon Resort και το Ramada Resort Loutraki Poseidon θα συμμετάσχουν στο Wyndham Rewards®, το επαναστατικό και εύχρηστο loyalty program από το Wyndham Hotel Group, το οποίο προσφέρει στα μέλη του πόντους που μπορούν να εξαργυρώσουν με τη διαμονή τους στα ξενοδοχεία του ομίλου σε όλο τον κόσμο και αποτελεί το καλύτερο πρόγραμμα ανταμοιβών σε αλυσίδα ξενοδοχείων μεγάλης κλίμακας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το www.wyndhamrewards.com.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.