Αρχική Αεροπορικά Νέα Στη Καβάλα ο Ιρακινός Υπουργός Μεταφορών κ. Kadhum Finjan Al Hamami

Στη Καβάλα ο Ιρακινός Υπουργός Μεταφορών κ. Kadhum Finjan Al Hamami

Στη Καβάλα ο Ιρακινός Υπουργός Μεταφορών κ. Kadhum Finjan Al Hamami

Στην Καβάλα παρευρέθηκε το Σάββατο, 29/04/2017 ο Ιρακινός Υπουργός Μεταφορών κ. Kadhum Finjan Al Hamami, επικεφαλής πολυμελούς ιρακινής αντιπροσωπείας, με στόχο την συνάντησή του με εκπροσώπους της εταιρίας Egnatia Aviation. Σκοπός της επίσκεψης του υπουργού στην Καβάλα ήταν η πιθανή συνεργασία της χώρας του με την σχολή εκπαίδευσης πιλότων.

Ο Υπουργός Μεταφορών του Ιράκ έπειτα από τη συνάντησή του με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ελλάδος κ. Κουρουμπλή εξέφρασε τη βούλησή του για ενίσχυση της διμερούς οικονομικής και εμπορικής συνεργασίας, μεταξύ Ελλάδας και Ιράκ. Στα πλαίσια αυτά επισκέφτηκε την Egnatia Aviation με στόχο να ενημερωθεί για τον τρόπο λειτουργίας της σχολής, τα επίπεδα ασφαλείας, τις εγκαταστάσεις και τις γενικές αρχές που εκπροσωπεί. Στη συζήτησή του με έναν από τους ιδιοκτήτες της σχολής, τον κ. Λυμπεράκη Δημήτριο, τέθηκαν τα πρώτα σημαντικά θεμέλια για την επίτευξη συμφωνίας.

Τα τελευταία χρόνια η εταιρία Egnatia Aviation συγκαταλέγεται στις τρεις μεγαλύτερες σχολές εκπαίδευσης πιλότων στην Ευρώπη. Το όραμα και η ποιότητα των υπηρεσιών της έχουν δημιουργήσει ένα κύρος γύρω από το όνομά της. Οι μαθητές της ανά την υφήλιο καλλιεργούν σημαντική φήμη, φήμη η οποία οδηγεί όλο και περισσότερες διεθνείς εταιρίες στην επιθυμία σύναψης συνεργασίας.

Η διμερής συνάντηση εργασίας ολοκληρώθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, με τις δύο πλευρές να δεσμεύονται για προώθηση της περαιτέρω συνεργασίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.