Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά H τελική τιμή και των ευνοϊκών ρυθμίσεων για την αποπληρωμή των κατοικιών...

H τελική τιμή και των ευνοϊκών ρυθμίσεων για την αποπληρωμή των κατοικιών του Ολυμπιακού Χωριού

Η ανακοίνωση της τελικής τιμής και των ευνοϊκών ρυθμίσεων για την αποπληρωμή των κατοικιών του Ολυμπιακού Χωριού ήταν το αντικείμενο της ενημερωτικής συγκέντρωσης που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 24 Απριλίου στο κλειστό γυμναστήριο της περιοχής, μετά από πρωτοβουλία συλλόγων του Ολυμπιακού Χωριού.
Στις 13 Απριλίου υπογράφτηκε η υπουργική απόφαση για τη ρύθμιση οφειλών των δικαιούχων του τέως Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (Ο.Ε.Κ.) με ειδική αναφορά στην τιμή παραχώρησης του Ολυμπιακού Χωριού. Στη χθεσινή εκδήλωση ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης και η Διοικήτρια του ΟΑΕΔ Μαρία Καραμεσίνη ενημέρωσαν τους πολίτες ότι η τιμή παραχώρησης καθορίστηκε στα 304,41 ευρώ/τ.μ. και επιπλέον ανακοίνωσαν τις νέες ρυθμίσεις για τους δικαιούχους των εργατικών κατοικιών του τέως ΟΕΚ, αλλά και τους ευνοϊκούς όρους (εκπτώσεις 20%) για τις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες (μακροχρόνια άνεργοι, τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, μονογονεϊκές οικογένειες, συνταξιούχοι, ΑμεΑ κλπ).
Στην τοποθέτησή του ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου δήλωσε ότι η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με τους συλλόγους του Ολυμπιακού Χωριού και τον Δήμο Αχαρνών θα αναδείξει τα θέματα του Ολυμπιακού Χωριού και θα αναλάβει τη χρηματοδότηση των αναγκαίων έργων για την αναβάθμιση και ανάπτυξη της περιοχής στις περιπτώσεις που θα κατατεθούν οι απαραίτητες (ώριμες) μελέτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.