Αρχική Αεροπορικά Νέα BelugaXL.. το αεροσκάφος επόμενης γενιάς!

BelugaXL.. το αεροσκάφος επόμενης γενιάς!

Τα πρώτα μεγάλα τμήματα του νέου αεροσκάφους επόμενης γενιάς, το BelugaXL, έχουν φθάσει στο στις εγκαταστάσεις συναρμολόγησης (L34) στην Τουλούζη.

Μετά από πέντε μέρες οδικής μεταφοράς, έφθασε στην Τουλούζη από το εργοστάσιο της Aernnova στην Berantevilla, της Ισπανίας, το κομβόι που περιλάμβανε τα τμήματα του αεροσκάφους (δύο πλάγια, ένα κεντρικό πάνελ) τα οποία χρειάζονται για να συναρμολογηθεί το πίσω τμήμα του BelugaXL.

Τα τμήματα αυτά, μαζί με περαιτέρω πακέτα εργασίας που φτιάχτηκαν από διάφορους άλλους εταίρους, θα σχηματίσουν τελικά το πρώτο BelugaXL. Η σχεδιαστική φιλοσοφία του αεροσκάφους είναι παρόμοια με του σημερινού Beluga, ενώ κάποια τμήματα όπως η δομή του φορτίου, η πίσω όψη και ουρά αναπτύχθηκαν εκ νέου πρόσφατα.

Το BelugaXL λανσαρίστηκε τον Νοέμβριο 2014, ώστε η Airbus να καλύψει τις απαιτούμενες προδιαγραφές αεροσκαφών μεταφορών μεγάλων φορτίων από το 2019 και έπειτα. Τα νέα υπερμεγέθη αεροσκάφη μεταφορών βασίζονται πάνω στο Α330-200 Freighter, με ένα μεγάλο ποσοστό επαναχρησιμοποιημένων εξαρτημάτων και εξοπλισμού. Το πρώτο από τα πέντε BelugaXLs θα πετάξει μέσα του 2018 και να τεθεί σε λειτουργία το 2019.

BelugaXL.. το αεροσκάφος επόμενης γενιάς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.