Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Airbus Corporate Jets παρουσιάζει τη νέα υπηρεσία Easystart support

Η Airbus Corporate Jets παρουσιάζει τη νέα υπηρεσία Easystart support

Θα συμβάλλει στην υποστήριξη των πελατών για το τύπο ACJ

Η Airbus Corporate Jets παρουσίασε μια νέα πρωτοβουλία με την επωνυμία, Easystart, που προσφέρει προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους υπηρεσίες στους αγοραστές των corporate jets της που βρίσκονται ήδη σε υπηρεσία.

Η Easystart θα βοηθήσει τους πελάτες να κατανοήσουν πως ένα  Airbus corporate jet μπορεί να επιτύχει μέγιστη απόδοση στη κύρια αποστολή τους, πως μπορεί να αναβαθμιστεί με αποδοτικό οικονομικά τρόπο, και πώς οι υπηρεσίες ,- όπως εκπαίδευση ,υποστήριξη και αναβαθμίσεις – είναι διαθέσιμες ώστε να διασφαλίσουν μια ομαλή ένταξη σε υπηρεσία.

“Η πελατοκεντρικότητα ήταν πάντα η συνταγή επιτυχίας για την  Airbus, και η παροχή συμβουλευτικής φροντίδας και υποστήριξης σε όλη τη διάρκεια ζωής ενός αεροσκάφους,και πέρα από τη πρώτη ιδιοκτησία και χρήση του είναι ένα σημαντικό στοιχείο.,” επισημαίνει ο John Leahy ,Airbus Chief Operating Officer, Customers.

Η Airbus άρχισε να παραδίδει  corporate jets με βάση την οικογένεια A320 στα τέλη της δεκαετίας του ’90 και με νέα μοντέλα όπως το ACJ320neo στον ορίζοντα, περισσότεροι ιδιοκτήτες θα ενδιαφερθούν για συναλλαγές.

Τα αεροσκάφη Airbus airliners έχουν σχεδιασθεί για χρήση 20 και πλέον ετών σε υπηρεσία, με πτήσεις χιλιάδων ωρών κατ’ έτος Δυνητικά έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σαν corporate jets, που τυπικά πετούν μόνο μερικές εκατοντάδες ώρες το χρόνο, βοηθώντας στη διασφάλιση υψηλής αξίας.

Τα σε χρήση corporate jets  της Airbus έχουν πολλά να προσφέρουν επειδή είναι τα πιο μοντέρνα αεροσκάφη στη κατηγορία τους ,η μακρά βιωσιμότητα τους είναι στο γονίδιο τους, και έχουν πολλά να προσφέρουν σε νέους ιδιοκτήτες.

Τα κύρια αεροσκάφη του τύπου ACJ320 χαρακτηρίζονται από μια πιο πλατιά και πιο ψηλή καμπίνα επιβατών από τα ανταγωνιστικά τους, έχοντας παράλληλα το ίδιο μέγεθος. εξωτερικά. Αυτό προσδίδει μεγαλύτερη άνεση, κοινωνικότητα και παραγωγικά ταξίδια, επειδή οι επιβάτες μπορούν να μετακινούνται πιο εύκολα στους χώρους,– και να επιτρέπει παράλληλα μεγαλύτερο αριθμό επιβατών.

Τα Airbus corporate jets ήδη περιλαμβάνουν πολλά από τα κύρια χαρακτηριστικά που οι πελάτες περιμένουν όταν αγοράζουν ένα εταιρικό τζετ. Μερικά από αυτά είναι η ενσωματωμένη ασφάλεια στη πτήση με έλεγχο fly-by-wire , υλικά που επιτρέπουν μικρότερο βάρος του αεροσκάφους και οικονομικότερη συντήρηση – χαρακτηριστικά που λείπουν από τον ανταφωνισμό.

Περισσότερα από  180 Airbus corporate jets βρίσκονται σε λειτουργία σε κάθε ήπειρο συμπεριλαμβανομένης και της Ανταρκτικής. Υποστηρίζονται από ένα ευρύ παγκόσμιο δίκτυο υποστήριξης, τεχνικών συμβουλών, ανταλλακτικών και εκπαίδευσης που έχει δυνατότητες υποστήριξης για 500 πελάτες και χρήστες, που συμπεριλαμβάνουν και τις ειδικές ανάγκες υποστήριξης των corporate jet fliers.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.