Αρχική Αεροπορικά Νέα Αυλαία για την νέα τουριστική σεζόν στο αεροδρόμιο του Βόλου

Αυλαία για την νέα τουριστική σεζόν στο αεροδρόμιο του Βόλου

Αυλαία για την νέα τουριστική σεζόν στο αεροδρόμιο του Βόλου,στην Νέα Αγχίαλο,με τις ενδείξεις να είναι ενθαρρυντικές και αισιόδοξες για τον τουρισμό στην Μαγνησία,αφού οι αεροπορικές αφίξεις,σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, αναμένεται να παρουσιάσουν μια αύξηση της τάξης μεταξύ 10 και 12%.

Οι πρώτοι τουρίστες έφθασαν το Σάββατο του Λαζάρου, αλλά ο κύριος όγκος των αφίξεων αναμένεται να αρχίσει μέσα στο πρώτο 10ήμερο του Μαίου  και να κορυφωθεί από τα μέσα Ιουλίου μέχρι και τις αρχές Σεπτεμβρίου.

       Οι πρώτες πτήσεις που προσγειώνονται στον Βόλο,προέρχονται από την Γαλλία και πρόκειται για τρεις πτήσεις από το Παρίσι που φέρνουν περισσότερους από 550 Γάλλους τουρίστες που έχουν ως προορισμό τους το “Κλαμπ Μεντιτεραννέ” στον Αγιο Γεώργιο Λιχάδας. 

       Οι τουρίστες από την Γαλλία  ανοίγουν κατά κανόνα,κάθε χρόνο τον κύκλο των αφίξεων από το εξωτερικό στο αεροδρόμιο του Βόλου, ενώ σύμφωνα με τον προγραμματισμό των αφίξεων, θα πραγματοποιείται μία πτήση κάθε Σάββατο, και τα τέσσερα πρώτα Σαββατοκύριακα  της σεζόν θα υπάρχουν δύο επιπλέον έκτακτες πτήσεις από το Παρίσι για τον Βόλο.

       Αμέσως μετά το Πάσχα,την Τετάρτη 21 Απριλίου, ξεκινούν οι πτήσεις από το Άμστερνταμ και στις 29 Απριλίου, ξεκινούν οι απευθείας πτήσεις από το Μόναχο και τις Βρυξέλλες.

       Την φετεινή χρονιά αναμένονται και πάρα πολλoί τουρίστες από το Ισραήλ,αφού οι πτήσεις για την αεροπορική σύνδεση Τελ Αβίβ και Βόλου  μπαίνουν στο πρόγραμμα από τις 22 Ιουνίου και θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Παρασκευή στο αεροδρόμιο του Βόλου στην Νέα Αγχίαλο.

       Πολλές επιπλέον πτήσεις θα συνδέσουν φέτος τον Βόλο με αεροδρόμια του Λονδίνου,του Μάντσεστερ,του Παρισιού,της Λυόν,της Βιέννης,των Βρυξελλών,του Μονάχου,του Βερολίνου,της Φρανκφούρτης,του Άμστερνταμ,του Τελ Αβίβ και της Πάφου.

       Για την συνολική επιτυχία της φετεινής τουριστικής σεζόν ως φαίνεται έπαιξαν σημαντικότατο ρόλο οι συμμετοχέ, με δικά τους περίπτερασε,πολλές διεθνείς τουριστικές εκθέσεις του Δήμου Βόλου και άλλων Δήμων της Μαγνησίας,που έκαναν εξαιρετικές παρουσίες και παρουσιάσεις,με αποτέλεσμα να είναι ιδιαίτερα αυξημένο το ενδιαφέρον τουριστικών πρακτόρων και τουριστών για την περιοχή.

      Από την πλευρά της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας έγινε γνωστό ότι οι πτήσεις σε εβδομαδιαία βάση θα είναι σημαντικά αυξημένες σε σύγκριση με πέρυσι, κατά έντεκα περίπου και για τον λόγο αυτό αναμένονται περισσότεροι επιβάτες από το εξωτερικό με προορισμό το αεροδρόμιο του Βόλου,για τις διακοπές τους στην Μαγνησία.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.