Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Υποδοχή Του Αγίου Φωτός στην Αθήνα (Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», 15.4.2017)

Υποδοχή Του Αγίου Φωτός στην Αθήνα (Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», 15.4.2017)

Λίγο μετά τις 19.30 έφτασε, στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, το Άγιο Φως, όπου έγινε η υποδοχή του με τιμές αρχηγού κράτους.

       «Υποδεχτήκαμε Το Αγιο Φως στην Αθήνα που θα μεταφερθεί στη συνέχεια σε ολη την Ελλάδα.
Το Ανέσπερο Φως ας φωτίζει πάντα την καρδιά μας και την ψυχή μας. Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα», δήλωσε, η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά.

«Είχα και φέτος την τιμή να εκπροσωπήσω την Ελληνική Κυβέρνηση στην Τελετή της Αφής του Αγίου Φωτός και στην παραλαβή του από τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κκ Θεόφιλο Γ΄, έχοντας ζήσει με την ελληνική αντιπροσωπεία αυτές τις μοναδικές στιγμές.
Μεταφέρουμε μήνυμα Ανάστασης, ζωής, χαράς, ελπίδας  αλλά και αλληλεγγύης, αγάπης και ειρήνης -σε έναν κόσμο που δοκιμάζεται από τους πολέμους  και τις στερήσεις-  πέρα από εθνικότητα και φυλή.
Μήνυμα  συνύπαρξης, ανεκτικότητας και συνεννόησης, με ιδιαίτερη σημασία  σε μια παγκόσμια συγκυρία, όπου βρισκόμαστε αντιμέτωποι με φαινόμενα εξτρεμισμού και μισαλλοδοξίας.
Μήνυμα που εύχομαι να δυναμώνει την προσωπική προσπάθεια του καθενός από εμάς αλλά και τη συλλογική προσπάθεια και αγώνα που κάνουμε  ως λαός για δημιουργία, προκοπή και ευτυχία. Καλή Ανάσταση και Λαμπρή! Χρόνια Πολλά»,δήλωσε κατά την υποδοχή, ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Γ. Αμανατίδης.

Την διοργάνωση του τελετουργικού της υποδοχής είχε και εφέτος η Περιφέρεια Αττικής την οποία εκπροσώπησε ο Αντ/ρχης Αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου!
Ο κ. Φιλίππου ευχήθηκε σε όλους «Καλή Ανάσταση!»

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.