Home Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Δήμητρα Θεοδοσίου στη “Φωνή της Ελλάδας” με τη Χρυσάνθη Φραντζεσκάκη

Η Δήμητρα Θεοδοσίου στη “Φωνή της Ελλάδας” με τη Χρυσάνθη Φραντζεσκάκη

Την Ελληνίδα σοπράνο της διασποράς Δήμητρα Θεοδοσίου, παρουσίασε, στην εκπομπή  ΜΕ ΠΝΕΥΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ  της Φωνής της Ελλάδας, της Ερτ1, η δημοσιογράφος Χρυσάνθη Φραντζεσκάκη.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/318427484″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

Αφορμή της συνέντευξης, η πρώτη παραγωγή όπερας της ΕΛΣ στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Μάκμπεθ, του Τζουζέπε Βέρντι, σε μουσική διεύθυνση Λουκά Καρυτινού – Ηλία Βουδούρη και σκηνοθεσία Λορέντσο Μαριάνι, η οποία θα παρουσιαστεί στις 23, 25, 27, 29 Απριλίου & 3 Μαΐου 2017, στην Κεντρική Σκηνή της ΕΛΣ – Αίθουσα «Σταύρος Νιάρχος», όπου η διεθνής υψίφωνος, θα ερμηνεύσει τη λαίδη Μάκμπεθ.

«Καταπληκτικός ο χώρος, Φοβερή η ακουστική του» δηλώνει η κα Θεοδοσίου, για την Αίθουσα «Σταύρος Νιάρχος», της Κεντρικής Σκηνής της ΕΛΣ.

Με το βραβείο «Μαρία Κάλλας» θα τιμηθεί, η Ελληνίδα υψίφωνος, στη Νέα Υόρκη τον Σεπτέμβριο από την Ιταλική κοινότητα της Αμερικής.
Η κα Δήμητρα Θεοδοσίου, επίσης κλήθηκε, στη Taormina της Ιταλίας, να είναι αυτή που θα τραγουδήσει για τα 40 χρόνια της Μαρίας Κάλλας.

 

 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version