Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Δήμητρα Θεοδοσίου στη “Φωνή της Ελλάδας” με τη Χρυσάνθη Φραντζεσκάκη

Η Δήμητρα Θεοδοσίου στη “Φωνή της Ελλάδας” με τη Χρυσάνθη Φραντζεσκάκη

Την Ελληνίδα σοπράνο της διασποράς Δήμητρα Θεοδοσίου, παρουσίασε, στην εκπομπή  ΜΕ ΠΝΕΥΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ  της Φωνής της Ελλάδας, της Ερτ1, η δημοσιογράφος Χρυσάνθη Φραντζεσκάκη.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/318427484″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

Αφορμή της συνέντευξης, η πρώτη παραγωγή όπερας της ΕΛΣ στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Μάκμπεθ, του Τζουζέπε Βέρντι, σε μουσική διεύθυνση Λουκά Καρυτινού – Ηλία Βουδούρη και σκηνοθεσία Λορέντσο Μαριάνι, η οποία θα παρουσιαστεί στις 23, 25, 27, 29 Απριλίου & 3 Μαΐου 2017, στην Κεντρική Σκηνή της ΕΛΣ – Αίθουσα «Σταύρος Νιάρχος», όπου η διεθνής υψίφωνος, θα ερμηνεύσει τη λαίδη Μάκμπεθ.

«Καταπληκτικός ο χώρος, Φοβερή η ακουστική του» δηλώνει η κα Θεοδοσίου, για την Αίθουσα «Σταύρος Νιάρχος», της Κεντρικής Σκηνής της ΕΛΣ.

Με το βραβείο «Μαρία Κάλλας» θα τιμηθεί, η Ελληνίδα υψίφωνος, στη Νέα Υόρκη τον Σεπτέμβριο από την Ιταλική κοινότητα της Αμερικής.
Η κα Δήμητρα Θεοδοσίου, επίσης κλήθηκε, στη Taormina της Ιταλίας, να είναι αυτή που θα τραγουδήσει για τα 40 χρόνια της Μαρίας Κάλλας.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.