Αρχική Γευσιγνωσία Discover Greek Wines: Η πασίγνωστη πια και πάντα λειτουργική «Πλατεία Γευσιγνωσίας» του...

Discover Greek Wines: Η πασίγνωστη πια και πάντα λειτουργική «Πλατεία Γευσιγνωσίας» του Οινοράματος, για τους επαγγελματίες

Φέτος, για άλλη μια φορά, το Οινόραμα δημιουργεί την Πλατεία Γευσιγνωσίας όπου μία ολόκληρη αίθουσα του Ζαππείου (στην κόκκινη πτέρυγα) διαμορφώνεται σε χώρο generic προβολής του ελληνικού κρασιού («Discover Greek Wines») για έλληνες και ξένους επαγγελματίες γευσιγνώστες.
 
Η Πλατεία Γευσιγνωσίας φιλοξενεί περίπου 250 κρασιά, επιλεγμένα από τους ίδιους τους οινοπαραγωγούς ως τα πιο αντιπροσωπευτικά της περιοχής τους. Όλες οι φιάλες είναι τοποθετημένες θεματικά, σε ιδανικές συνθήκες γευσιγνωσίας, διαθέτουν αναρτημένες τεχνικές και εμπορικές πληροφορίες (σε αγγλική και ελληνική γλώσσα) και δοκιμάζονται χωρίς την παρουσία των οινοποιών – παραγωγών τους.

Εδώ λειτουργεί και ένα σημείο ενημέρωσης για τους ξένους επισκέπτες, το «Greek Wine Information Bureau», μπροστά σε γιγαντοαφίσα με τον οινικό χάρτη της Ελλάδας (στην αγγλική), που μαζί με τα κρασιά και τις πληροφορίες τους κάνουν την εμπειρία «Discover Greek Wines» πλήρη.

Η είσοδος στην αίθουσα που φιλοξενεί την Πλατεία Γευσιγνωσίας είναι ελεγχόμενη και επιτρέπεται μόνο σε έλληνες και ξένους επαγγελματίες. Εάν είστε καταναλωτής και θέλετε να δοκιμάσετε τα κρασιά της Πλατείας, μπορείτε να αγοράσετε στα ταμεία της έκθεσης ένα πάσο (5€) που θα σας επιτρέψει μία φορά την είσοδο στο χώρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.