Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Σύσκεψη στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, για τα προβλήματα της...

Σύσκεψη στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, για τα προβλήματα της Αγίας Μαρίνας Κορωπίου

Celestyal Cruises

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Παρασκευή 3 Μαρτίου στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής στην Παλλήνη με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρου Φιλίππου, του Δ/ντη Τεχνικών Έργων ΠΕΑΑ Γιάννη Ασπρουλάκη, του Προέδρου του Προοδευτικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίας Μαρίνας Κορωπίου Κων/νου Κουντούρη, του Αντιπροέδρου Γεώργιου Γκίνη και του μέλους του ΔΣ Κανέλας Πλατή προκειμένου να συζητηθούν τα προβλήματα της περιοχής.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν σοβαρά ζητήματα που αφορούν στη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων της Αγίας Μαρίνας, τα οποία υποβλήθηκαν στον κ. Αντιπεριφερειάρχη με μορφή υπομνήματος. Τα κυριότερα από αυτά ήταν:
Η επικινδυνότητα της Λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου (σήραγγες στο 33χλμ, επικινδυνότητα οδοστρώματος, φωτεινή σηματοδότηση, σήμανση κλπ).

Τα προβλήματα της Λεωφόρου Αγίας Μαρίνας – Κορωπίου (καθαρισμός ερεισμάτων, εξομάλυνση επιφάνειας ερεισμάτων, κατασκευή βατών πεζοδρομίων, τοποθέτηση σήμανσης, χαρακτηρισμός λεωφόρου ως εμπορικού δρόμου με ταυτόχρονη τοποθέτηση φωτεινών σηματοδοτών ή δημιουργία κυκλοφοριακών κόμβων μικρής διαμέτρου).

Η κύρωση της πράξης εφαρμογής του σχεδίου πόλης.
Το ιδιοκτησιακό καθεστώς και η αξιοποίηση των παραλιών.
Η αποχέτευση της περιοχής.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής κ. Φιλίππου δήλωσε ότι σε συνεργασία με τον Δήμο Κρωπίας θα εξεταστούν σε νέα σύσκεψη τα παραπάνω προβλήματα και η δυνατότητα εξεύρεσης άμεσων λύσεων για την αποτελεσματική αντιμετώπισή τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.