Αρχική Δήμοι Σύσκεψη με τη Δημοτική Αρχή Αχαρνών για τα έργα του δήμου είχε...

Σύσκεψη με τη Δημοτική Αρχή Αχαρνών για τα έργα του δήμου είχε ο Πέτρος Φιλίππου

Σύσκεψη με τη Δημοτική Αρχή Αχαρνών για τα έργα του δήμου είχε ο Πέτρος Φιλίππου

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αχαρνών Γιάννη Κασσαβό είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου προκειμένου να συζητήσουν την πορεία υλοποίησης των έργων του δήμου.

Αντικείμενο της συνάντησης, στην οποία συμμετείχαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Αχαρνών Παναγιώτης Πολυμενέας, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αθανάσιος Κατσιγιάννης και ο Δ/ντης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής Γιάννης Ασπρουλάκης, ήταν να συζητηθούν και να διευθετηθούν όλα τα ζητήματα που αφορούν στην πρόοδο των ήδη εγκεκριμένων και ενταγμένων στο Πρόγραμμα της Περιφέρειας έργων του Δήμου Αχαρνών.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε κυρίως στα έργα «Κατασκευή αγωγών αποχέτευσης ακαθάρτων στην περιοχή Λυκότρυπας ανατολικά της οδού Φιλαδελφείας μέχρι ρέματος Αχαρνών» (συνολικού προϋπολογισμού 1.825.000,00€) και «Επισκευή και ενεργειακή αναβάθμιση σχολικών κτιρίων και προαύλιων χώρων του Δήμου Αχαρνών» (συνολικού προϋπολογισμού 1.300.000,00€) που αναμένεται να συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής και της καθημερινότητας των μαθητών του δήμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.