Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ MTC GROUP ΜΕ GTA ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ MTC GROUP ΜΕ GTA ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ

 Η κ.Samantha Mardkhah με τους εκπροσώπους της MTC Group κ.Νότη Μαρτάκη,πρόεδρο και Δημήτρη Παλαιογιάννη

Τη συνεργασία με το δίκτυο GTA για την προώθηση των επιχειρηματικών συναντήσεων και συμφωνιών με ξενοδοχεία στις περιοχές που δραστηριοποιείται ο όμιλος MTC GROUP συμφωνήθηκε  σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της εταιρίας Συμβούλων Τουρισμού στην Αθήνα με την κυρία Samantha  Mardkhah  Market  Manager του δικτύου για την ελληνική αγορά.
Για το σκοπό αυτό οργανώνεται ειδική αποστολή το τελευταίο δεκαήμερο του Μαϊου σε Μύκονο και Πάρο με προγραμματισμένες συναντήσεις για τη διερεύνηση δυνατοτήτων σύναψης συμφωνιών.
Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία της MTC GROUP  εντάσσεται στο πλαίσιο της νέας υπηρεσίας που καθιέρωσε από την αρχή του χρόνου η εταιρία προκειμένου να ενισχύσει τον Τουρισμό σε Δήμους με τους οποίους συνεργάζεται.
Η GTA  είναι πρωτοπόρος στην τουριστική βιομηχανία με μεγάλη εμπειρία και αποτελεί ένα από τους κυριότερους παγκοσμίως διανομέα που παρέχει σε ταξιδιωτικές εταιρείες εύκολη πρόσβαση σε κρατήσεις και υπηρεσίες προώθησης προορισμών σε ταξιδιώτες.
Aνήκει στην EQT Partners, εταιρεία ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων και συνεργάζεται με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ταξιδιωτικής βιομηχανίας συμπεριλαμβανομένων Tui Group, Flight Centre και ταξιδιωτικούς  συμβούλους.  Παρέχει στους πελάτες της μία εξαιρετική επιλογή από τα πιο περιζήτητα ξενοδοχεία αφού οι συνεργάτες της  καλύπτουν ευρεία γκάμα από μικρές ανεξάρτητες επιχειρήσεις μπουτίκ καθώς και διεθνώς αναγνωρισμένες αλυσίδες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.