Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ο TÜV HELLAS (TÜV NORD) γιόρτασε τα 30 χρόνια επιτυχούς παρουσίας στην...

Ο TÜV HELLAS (TÜV NORD) γιόρτασε τα 30 χρόνια επιτυχούς παρουσίας στην Ελλάδα στο Μέγαρο Μουσικής

Με μία εντυπωσιακή εκδήλωση, την Πέμπτη 16 Μαρτίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών γιόρτασε ο Φορέας Επιθεωρήσεων, Πιστοποιήσεων και Εκπαίδευσης TÜV HELLAS (TÜV NORD), τη συμπλήρωση των 30 Χρόνων επιτυχούς δραστηριότητάς του στην Ελλάδα. Σε αυτή, παρουσιάστηκε η πορεία του Φορέα, όπου από το 1987 έχει καταφέρει να συνδέσει το όνομά του με τα σπουδαιότερα έργα υποδομής της Χώρας μας, αλλά και να αναβαθμίσει συνολικά την έννοια της Ποιότητας με περισσότερες από 10.000 πιστοποιήσεις σε ποικίλους τομείς. Μεγάλη έμφαση δόθηκε στη στροφή που πραγματοποίησε ο Φορέας στο εξωτερικό η οποία ξεκίνησε το 2005 και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς πλέον οι επιθεωρητές του βρίσκονται σε όλο τον κόσμο μεταφέροντας ελληνική τεχνογνωσία και υπογράφοντας την ασφάλεια κτιρίων, συστημάτων, έργων υποδομής και εγκαταστάσεων.
 
Τη λαμπερή εκδήλωση, στην κατάμεστη αίθουσα «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΡΙΑΝΤΗ» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, άνοιξαν με τις ομιλίες τους ο Γεώργιος Κεχριμπάρης, Μέλος ΔΣ TÜV HELLAS (TÜV NORD) & Regional Manager Middle East TÜV NORD GROUP, ο Υves Schoen, Regional Manager Europe & Πρόεδρος ΔΣ TÜV HELLAS και ο Σάββας Πελτέκης, Διευθύνων Σύμβουλος TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Ο κ. Γ.Κεχριμπάρης δήλωσε: «Η μεγαλειώδης και μαζική συμμετοχή συνεργατών, πελατών και φίλων στη γιορτή για τα 30 χρόνια της TÜV HELLAS (TÜV NORD), πέρα από το γεγονός ότι με συγκίνησε καθότι είμαι από την αρχή σε αυτό το ταξίδι των 30 χρόνων, κυρίως με κάνει υπερήφανο γιατί βλέπω τη συνολική αναγνώριση της προσπάθειας του Φορέα μας να προάγει όλα αυτά τα χρόνια την έννοια της Ποιότητας στη Χώρα μας, αλλά και γιατί πάνω απ’ όλα αποτελεί την επιβράβευση της αδιαμφισβήτητης αντικειμενικότητας και κυρίως του ήθους που μας χαρακτήρισε από την πρώτη ημέρα λειτουργίας.»
   Ο κ. Σ. Πελτέκης τόνισε: «Τα πράγματα που πρέπει να κάνεις, τα μαθαίνεις κάνοντάς τα είπε ο Αριστοτέλης. Κι εμείς τα μάθαμε, έχοντας πλέον διαγράψει 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας ως ομάδα με σεβασμό απέναντι στους πελάτες μας, στο περιβάλλον και στην κοινωνία που δραστηριοποιούμαστε. Βασιστήκαμε στην Υπευθυνότητα, την Αντικειμενικότητα και τη Διαφάνεια. Κινηθήκαμε με γνώμονα την Καινοτομία. Ευχαριστώ θερμά όλη την ομάδα της TÜV HELLAS (TÜV NORD) γιατί όλοι μαζί θα συνεχίσουμε να Κάνουμε τον Κόσμο Ασφαλέστερο. Γιατί Η Ποιότητα δεν είναι μία πράξη. Είναι συνήθεια!»

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος του ΔΣ του TÜV NORD GROUP, Dr. Dirk Stenkamp, o οποίος -μεταξύ άλλων- ανέφερε «Στη διάρκεια των 30 ετών ανάπτυξης και επέκτασής της, η TÜV HELLAS έχει εξελιχθεί σε πρότυπο για τον Οργανισμό μας και για τις ακόμα 50 εταιρείες που έχουν ιδρυθεί τα τελευταία τριάντα χρόνια στο TÜV NORD GROUP. Η εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία της οφείλεται σε τρεις βασικούς πυλώνες: Στην ποιότητα και εκπαίδευση των στελεχών της, στην ευελιξία προσαρμογής της στις συνεχείς αλλαγές των επιχειρηματικών αναγκών και στη φιλοδοξία υλοποίησης διεθνών projects ξεπερνώντας τα γεωγραφικά της σύνορα, με την παρουσία της πλέον σε όλο τον κόσμο. Στην πραγματικότητα η TÜV HELLAS σήμερα είναι παντού, από την Αυστραλία έως την Αμερική».

Αξίζει να σημειωθεί πως στο πλαίσιο του εορτασμού ο  Πρόεδρος του TÜV NORD GROUP, Dr. Dirk Stenkamp, προχώρησε στην απονομή Χορηγίας προς το Εργαστήριο Ειδικής Αγωγής «Μαργαρίτα», έναν μην κερδοσκοπικό οργανισμό, πρότυπο εκπαιδευτικό κέντρο για άτομα με ειδικές ανάγκες, πιστοποιημένο από την TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Τις έννοιες του Ήθους και της Διευθυντικής της Ποιότητας ανέλυσε ο Καθηγητής Θεοδόσης Τάσιος στην ομιλία που εκφώνησε στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα της εκδήλωσης. Ακολούθησε η ομιλία του Editorial Director του Μ.Κ.Ο. ΔιαΝΕΟσις, Θοδωρή Γεωργακόπουλου, αναφορικά με την Ποιότητα, την έρευνα, την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα, τον οποίο διαδέχθηκε ο Καθηγητής Διοίκησης Ολικής Ποιότητας & Διευθυντής MBA TQM International του Πανεπιστημίου Πειραιώς, Γεώργιος Μποχώρης, αναφορικά με την Ποιότητα, την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα.
 
Η εκδήλωση, στην οποία παρευρέθησαν περισσότερα από χίλια ανώτατα στελέχη της επιχειρηματικής και οικονομικής κοινότητας της Ελλάδας και του εξωτερικού, ολοκληρώθηκε με cocktail gala υπό τους ήχους live jazz.
 
TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι Οργανισμός Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης, μέλος του Γερμανικού Οργανισμού TÜV NORD GROUP. Στην  Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987 παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification), σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος. Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας παρέχοντας πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές. Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας.

Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Φορέα με περισσότερα από 1.500 σεμινάρια και 20.000 συμμετέχοντες πρωτοπορεί στην ενδυνάμωση του σύγχρονου στελέχους με εξειδικευμένη γνώση και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια μας προσφέρουν εξειδικευμένες γνώσεις από καθαρά τεχνικά αντικείμενα έως όλα τα επίπεδα επαγγελματικής εξέλιξης και εκπαίδευσης management.H νέο-ιδρυθείσα Διεύθυνση Πιστοποίησης Προσώπων / Επαγγελματιών παρέχει πιστοποίηση σε πλήθος ειδικοτήτων σχετιζόμενων με τον κλάδο της κατασκευής και της βιομηχανίας, των πωλήσεων, της διοίκησης και του τουρισμού σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο Διαπίστευσης φορέων πιστοποίησης προσώπων ELOT EN ISO/IEC 17024, εφαρμόζοντας  πλήρως τυποποιημένες διαδικασίες, ελεγμένες από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.