Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Μιχάλης Μαυρόπουλος TUI Greece

Μιχάλης Μαυρόπουλος TUI Greece

Τη χαρά του εξέφρασε ο Περιφερειακός Διευθυντής της TUI στην Ελλάδα, κ. Μιχάλης Μαυρόπουλος, κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης του πρότζεκτ TUI Cares for Crete, που έγινε στα γραφεία της TUi στο Βερολίνο, τη περασμένη Πέμπτη, 9 Μαρτίου, παρουσία της υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά, σύμφωνα με το οποίο, η Κρήτη, θα γίνει, υπόδειγμα προορισμού διακοπών βιώσιμης διατροφής.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως «Χαιρόμαστε που αυτό το πρόγραμμα γίνεται πραγματικότητα και είμαστε στη διάθεση του Υπουργείου ώστε να δημιουργήσουμε όλοι μαζί και άλλα “Authentic Experiences” προγράμματα».

Η πιθανή επίδραση στις περιοχές διακοπών είναι μεγάλη, καθώς μεγάλες ποσότητες τοπικών τροφίμων θα αγοράζονται εκεί που παράγονται. Οι τοπικοί φορείς θα πρέπει να κάνουν χρήση αυτής της μεγάλης μόχλευσης, προκειμένου να ενισχυθούν οι θετικές επιπτώσεις ενός βιώσιμου εφοδιασμού τροφίμων.

Στο επίκεντρο του προγράμματος είναι δύο κύρια προϊόντα της Κρήτης – το κρασί και το ελαιόλαδο – και οι οικολογικές διαδικασίες καλλιέργειας και μεταποίησης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.