Αρχική Αρχαιολογία «Αρχαιολογικοί Διάλογοι» 2017, παρατείνεται έως τις 12 Φεβερουαρίου 2017 η κατάθεση προτάσεων

«Αρχαιολογικοί Διάλογοι» 2017, παρατείνεται έως τις 12 Φεβερουαρίου 2017 η κατάθεση προτάσεων

Παράταση της προθεσμίας για την κατάθεση προτάσεων (και ατομικών εισηγήσεων) για την επόμενη συνάντηση των «Αρχαιολογικών Διαλόγων», που θα πραγματοποιηθεί στα Γιάννενα από την 1η έως τις 4 Ιουνίου 2017, ανακοίνωσαν οι διοργανωτές.

Έτσι, οι προτάσεις, με μια περίληψη 300 λέξεων, πρέπει να σταλούν, μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου 2017, στην ηλεκτρονική διεύθυνση dialogues-in-archaeology.2017@hotmail.com

Περισσότερο από ένα συμβατικό συνέδριο, οι «Αρχαιολογικοί Διάλογοι» συνιστούν έναν κριτικό θεσμό θεωρίας και πράξης, ανοικτό όχι μόνο στους αρχαιολόγους αλλά και σε ειδικούς και μη από άλλους χώρους: ανθρωπολόγους και άλλους κοινωνικούς επιστήμονες, ιστορικούς, ιστορικούς της τέχνης, μουσειολόγους, αρχιτέκτονες, ιστορικούς της λογοτεχνίας, εικαστικούς και άλλους καλλιτέχνες, κινηματογραφιστές αλλά και όποιον θέλει να συμμετέχει σε μια ποικιλία σχετικών δράσεων στον αστικό ιστό των Ιωαννίνων και τη γύρω περιοχή.

Η διοργάνωση, η οποία υποστηρίζεται από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων και τον Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων, φιλοδοξεί να συμπεριλάβει θεματικές συνεδρίες, ανοικτές συζητήσεις, εκθέσεις, καλλιτεχνικές εγκαταστάσεις, δρώμενα και προβολές, ενώ προσβλέπει και στην ενεργό συμμετοχή φοιτητών και νέων επιστημόνων, πέρα από παγιωμένες ιεραρχίες και στεγανά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.